Ce salariu primeşti dacă testezi mâncarea de la fast-food. Suma nu e deloc de neglijat

Iancu Andreea 17.05.2022, 11:49
Ce salariu primeşti dacă testezi mâncarea de la fast-food. Suma nu e deloc de neglijat

Se pot face bani din aproape orice activitate, iar unele dintre acestea sunt chiar și foarte plăcute. O companie importantă a decis să lanseze o oportunitate neașteptată pentru cei dornici să încerce arome noi. Astfel, poți să testezi mâncare de la fast-food și să primești un salariu generos pentru asta. Mulți doritori au ales să treacă prin acest experiment plătit.

Salariul pe care îl primești dacă testezi mâncarea de la fast-food

O echipă din Marea Britanie a ales o metodă inedită de a testa piața și a propus unui grup de șase persoane să încerce mai multe produse ale restaurantelor de tip fast-food. Astfel, iubitorii acestui tip de mâncare vor putea să descopere noi arome, iar pentru asta sunt și plătiți. Dacă alegi să accepți provocarea și testezi mâncarea de la fast-food, primești un salariu deloc de neglijat.

Iubitorii preparatelor rapide pot încerca postul de „tester Takeaway”, propus pe un site din Marea Britanie, pentru a-i ajuta pe inițiatorii proiectului să descopere cele mai bune opțiuni fast-food pentru comercianți. Efortul lor este remunerat, urmând să primească un salariu de 1000 de lire sterline timp de o lună. Testerul este plătit pentru fiecare masă pe care o consumă în timpul experimentului.

„Suntem cu adevărat încântați să lansăm acest experiment. Deoarece vom lucra cu un nutriționist asupra constatărilor, așteptăm cu nerăbdare să împărtășim comunității noastre cele mai bune meniuri fast-food de consumat atunci când suntem la locul de muncă. Dacă nu vă deranjează să fiți plătit pentru a testa unele dintre preparatele fast-food preferate din Marea Britanie, vă rugăm să aplicați acum!”, a spus Samuel Hunt, co-fondator al Materials Market, firma care se ocupă cu recrutarea de persoane pentru testarea produselor de tip fast-food, potrivit mirror.co.uk.

Ce salariu primești dacă testezi mâncarea de la fast food
Mâncarea fast-food, testată contracost în Marea Britanie

Ce produse urmează să încerce testerii. Condiția de participare la un astfel de proiect

Cei care își doresc să încerce această experiență urmează să consume unul dintre cele mai populare meniuri, votat anterior de specialiști dintr-o serie de restaurante fast-food din Marea Britanie, fie pentru masa de prânz, fie pentru cină. Dintre mâncărurile care vor fi degustate se remarcă o baghetă pentru mic dejun, omletă, dar și un meniu ce include un hamburger foarte cunoscut și o baghetă de la un restaurant celebru pentru sandvișurile sale.

Pentru a putea participa la acest experiment, candidatul va fi obligat să înregistreze experiența sa și să o dezvăluie într-un jurnal. Fiecare dintre testeri va trebui să descrie senzațiile de după fiecare meniu, monitorizând nivelul de sațietate, energie, productivitate, oboseală și satisfacție generale. Aceste informații sunt esențiale imediat după masă și ulterior, la două și patru ore distanță.

Această analiză va fi utilizată de echipă pentru a crea un ghid pentru consumatori, care să includă cele mai bune meniuri. Candidații la postul de tester nu au nevoie de experiență pentru acest rol, însă trebuie să fi împlinit 18 ani. După perioada dispusă în contract, candidatul va raporta concluziile sale, iar experiența va fi analizată împreună cu un nutriționist.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...