Ce salariu primește un recenzor. Primăria a anunțat condițiile pe care trebuie să le îndeplinească

Badea Violeta 24.05.2022, 14:42
Ce salariu primește un recenzor. Primăria a anunțat condițiile pe care trebuie să le îndeplinească

Ce salariu are un recenzor la recensământul populației și locuințelor? Primăria Sectorului 2 oferă o sumă frumoasă celor care doresc să se implice în acest domeniu. Autoritățile din țara noastră doresc să afle detalii despre populație, așa că sunt dispuse să le ofere bani persoanelor care vor să dea o mână de ajutor. Iată ce salariu primește un recenzor!

Suma pe care o primește lunar un recenzor

Recensământul Populaţiei şi al Locuinţelor a început încă din data de 1 februarie 2022. Mulți dintre românii mai în vârstă nu știu, însă, să se autorecenzeze, așa că au nevoie de puțin ajutor. Prin urmare, persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă pot deveni recenzori, mai ales că salariile nu sunt deloc de neglijat.

Potrivit unui anunț publicat de Primăria Sectorului 2, fiercare individ va fi plătit în funcție de numărul chestionarelor pe care le completează. Recenzorii care iau parte la recensământul din acest an, care a debutat la data de 1 februarie, vor fi plătiți cu 7 lei pentru fiecare formular completat pentru recenzarea persoanei și cu 3,5 lei pentru fiecare formular completat pentru recenzarea locuinței.

„Aplică și devino Recenzor în Sectorul 2!

Dacă ești o persoană activă, căreia îi plac munca de teren și contactul direct cu oamenii, te așteptăm în echipa noastră de recenzori. Căutăm 338 de persoane dornice să se implice în procesul de recenzare.

Misiunea voastră va fi să intrați în contact cu cetățenii Sectorului 2 care nu s-au autorecenzat online, să completați împreună cu ei, pe tablete, formularele de recensământ.
Veți încheia un contract de prestări servicii valabil până la încheierea perioadei de recenzare (17 iulie 2022) și veți putea să vă rotunjiți și veniturile. Plata se face în funcţie de numărul de chestionare completate prin interviu:

  • 7 lei pentru fiecare chestionar pentru recenzarea persoanei
  • 3,5 lei pentru fiecare chestionar pentru recenzarea locuinței.”, se arată în anuntul publicat de Primăria Sectorului 2 pe facebook.
Cati bani castiga un recenzor
Cati bani castiga un recenzor

Care sunt condițiile de angajare

Candidații pentru recenzare trebuie să îndeplinească anumite condiții pentru a putea fi angajați. Mai exact, aceștia trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani și să aibă cel puțin studii medii finalizate. De asemenea, este obligatoriu un cazier judiciar curat.

Mai mult, persoanele interesate trebuie să știe să utilizeze o tabletă și să dețină un telefon mobil pe care să îl poată folosi pentru comunicare. În plus, acestea trebuie să descarce 0 cerere (cerere recenzor teren) de AICI și să o trimită la adresa de mail [email protected], sau să o depună la registratura primăriei, str. Chiristigiilor 11-13.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...