Ce salariu ia Andreea Mantea de la Kanal D. E printre cele mai bine plătite vedete din România

Andrei Cezar 04.06.2020, 11:37

Andreea Mantea este printre cele mai bine plătite prezentatoare TV de la noi. Ea lucrează la Kanal D de mai bine de 10 ani, timp în care a moderat diverse emisiuni. În toată această perioadă s-au făcut nenumărate speculații despre banii pe care îi primește vedeta din partea postului turcesc, însă niciodată nu s-a știut cu exctitate suma. Acum însă totul a ieșit la iveală.

Salariul Andreei Mantea la Kanal D o propulsează în topul celor mai bine plătite vedete

Prezentatoare emisiunii ”Puterea Dragostei”, difuzată pe Kanal D, este una dintre cele mai sexy și carismatice vedete de la noi. De-a lungul anilor petrecuți în trustul turcesc a știut să atragă publicul, realizând, de multe ori, audiențe impresionante cu emisiunile sale.

De alfel, ea are un băiețel pe care îl iubește ca pe ochii din cap și pe care a reușit să-l țină departe de lumina reflectoarelor, până acum.

Își permite să aibă grijă de el așa cum se cuvine și să nu-i lipsească nimic. Venitul pe care îl obține de la Kanal D este unul dintre cele mai mari din rândul oamenilor de televiziune. Ca moderatoare a emisiunii Puterea Dragostei, vedeta ar încasa lunar nu mai puțin de 8.000 de euro, potrivit cancan.ro.

Ce salariu ia Andreea Mantea de la Kanal D. E printre cele mai bine plătite vedete din România
Ce salariu ia Andreea Mantea de la Kanal D. E printre cele mai bine plătite vedete din România

Cât plătește Cristi Mitrea pensie alimentară pentru fiul lui

La educația micului David, contribuie și tatăl băiețelului, luptătorul de MMA, Cristi Mitrea, care plătește pensie alimentară pentru fiul său.

“Mitrea plătește 200 de euro pe lună pensie alimentară și este extrem de implicat în creșterea băiatului. Se înțeleg de minune, se consultă pentru orice și se ajută la nevoie”, au declarat surse din anturajul celor doi, informează Playtech.ro.

Cei doi părinți au început să revină la sentimente mai bune, în ultima perioadă, după ce în trecut apăruseră informații precum că Andreea Mantea ar fi fost chiar bătută și sechestrată de iubitul ei. Acum se înțeleg foarte bine, iar Mitrea ar fi primit de la fosta lui iubită dreptul să-și viziteze copilul mai des.

Urmăriți Impact.ro și pe