EXCLUSIV

Ce salariu au cameramanii de la Românii au talent. Suma e surprinzător de mare EXCLUSIV

Ana Anitoiu 27.10.2021, 16:25
Ce salariu au cameramanii de la Românii au talent. Suma e surprinzător de mare EXCLUSIV

Salariul pe care îl au cameramanii de la emisiunea de divertisment ”Românii au talent” difuzată de Pro TV, ce obișnuiește să ocupe primul loc în topul audiențelor, este surprinzător de mare. Aceștia câștigă mai mult față de colegii lor de la Televiziunea Română.

Noi jurați la ”Românii au talent”

Următorul sezon al show-ului ”Românii au talent” va avea doi noi jurați. Vor rămâne Andra și Andi Moisescu, dar Florin Călinescu și Alexandra Dinu vor fi înlocuiți de Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, amândoi entuziasmați de noul proiect.

”Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare și un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că o emisiunea care să caute și să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent și să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo!”, a spus Dragoș Bucur.

Ce salariu au cameramanii de la Romanii au talent. Suma e surprinzator de mare EXCLUSIV
Vechiul juriu Romanii au Talent, din care raman doar Andi Moisescu si Andra

La tândul lui, Mihai Bobonete a spus că este foarte bucuros că se va afla la masa juriului ”Românii au talent”, deoarece aceasta este emisiunea pe care el o respectă cel mai mult și care i-a plăcut încă de când a fost lansată.

”Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte. Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat”, a adăugat Mihai Bobonete.

Ce salariu au cameramanii de la ”Românii au talent”

Farmecul emisiunii ”Românii au talent” este dat atât de jurați, de prezentatorii haioși Smiley și Pavel Bartoș, de fel și fel de concurenți, cât și de echipa din spatele camerelor de filmat. Astfel, cameramanii show-ului primesc salarii ce-l depășesc cu mult pe cel mediu pe economie în România.

Mai exact, potrivit surselor Impact.ro, cameramanii de la ”Românii au talent” sunt plătiți cu 8.000 de lei pe lună, spre deosebire de cei de la Televiziunea Română, care primesc salarii de aproximativ 5.000 de lei lunar.

La debutul show-ului ”Românii au talent” de la Pro TV, juriul era format din Andra, Andi Moisescu și Mihai Petre. Au rămas împreună până în anul 2014, când dansatorul a plecat la Antena 1, odată cu trecerea producătoarei Mona Segall la Intact. Artistul a fost înlocuit de Mihaela Rădulescu, după care a revenit în locul ei.

Tot în 2014, la masa juriului a mai apărut un jurat – Bebe Cotimanis. În 2015, el a fost înlocuit de Florin Călinescu. Alexandra Dinu l-a înlocuit în cel mai recent sezon al show-ului ”Românii au talent” pe Mihai Petre, actual concurent la emisiunii ”Asia Express” de la Antena 1. Vezi AICI și câţi bani primesc juraţii de la Românii au talent!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...