Ce salariu are un programator PHP la eMag cu tot cu bonusuri și bonuri de masă

Daria Petrescu 24.02.2020, 10:45
Ce salariu are un programator PHP la eMag cu tot cu bonusuri și bonuri de masă

Programatorii de aplicaţii Web în PHP produc un software care accelerează, facilitează şi îmbunătăţeşte afacerile legate de Web şi de Internet în general. Având în vedere că sarcinile acestora nu sunt unele simple, într-un centru commercial ca eMag, salariul este pe măsură.

Un programator PHP la eMag, poate ajunge la un salariu lunar de aproape 10.000 de lei

La eMag,  un programator PHP are un salariu de 9000 de lei, la care se adaugă bonuri de masa în valoare de 130 de lei. De asemenea, programul lor este flexibil și se poate lucre și de acasă.

PHP este cel mai popular limbaj de programare Web
PHP este cel mai popular limbaj de programare Web

Ce este un programator PHP

PHP este un limbaj de programare Script simplu și în același timp puternic, pentru realizarea unui conținut Web dinamic. Milioanele de pagini Web care folosesc PHP sunt dovada popularității și capacității sale.

Este utilizat de programatorii care apreciază flexibilitatea și viteza lui. Web designerii  iau în considerare posibilitățile și ușurința utilizării lui. Este deosebit de simplu de învățat, iar odată învăţat poate fi utilizat pentru foarte multe lucruri.

PHP este cel mai popular limbaj de programare Web. Funcţionează atât pe platformele Windows, cât şi pe platformele Linux.

Este foarte convenabil pentru toate tipurile de aplicaţii Web, începând cu aplicaţii mici care reprezintă doar o parte dintr-o pagină web şi până la site-uri mari şi complexe bazate pe conceptul Web 2.0.

Programare PHP se foloseşte cel mai des ca platformă de dezvoltare pentru pagini web interactive. Pe lângă posibilităţile enumerate, acesta permite şi lucrul cu bazele de date, cum este MySQL.  Operarea acestei baze de date este inclusă în programa PHP Web Development din cadrul LINK Academy.

Despre eMag

eMAG este o companie din România care se ocupă cu vânzarea online de echipamente și componente:

-IT, electronice, electrocasnice, articole de îngrijire personală, produse auto, articole sportive, cărți, muzică, filme, produse pentru casă și grădină, petshop, articole pentru copii.

eMAG și-a început activitatea în anul 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul și produse de birotică, fiind înființat de Radu Apostolescu, Dan Teodosescu și Bogdan Vlad. În anul 2009, 51% din acțiunile companiei au fost cumpărate de Asesoft Distribution, iar director general al eMAG a devenit Iulian Stanciu.

În luna iulie 2012, fondul de investiții Sud African Naspers,  achiziționează 70% din acțiunile eMag. Iulian Stanciu rămâne în continuare managerul general al companiei.

În 2011, eMAG introduce pe piața din România conceptul de Black Friday, oferind reduceri situate între 30 și 60%. Doi ani mai târziu,  eMAG marchează o nouă premieră pentru comerțul online din România. Pune în vânzare, cu ocazia evenimentului Black Friday, autoturisme

 

Urmăriți Impact.ro și pe