EXCLUSIV

Ce salariu are Neti Sandu la Pro TV. Câștigă o sumă imensă lunar, dar lucrează în fiecare zi. EXCLUSIV

Antonia Iacobescu 31.10.2021, 17:25
Ce salariu are Neti Sandu la Pro TV. Câștigă o sumă imensă lunar, dar lucrează în fiecare zi. EXCLUSIV

Neti Sandu prezintă rubrica de horoscop de ani buni la PRO TV, însă puțini sunt cei care știu ce salariu are vedeta pe lună. Aceasta apare de mai bine două decenii pe micile ecrane și ne arată mereu ce ne-au prezis astrele.

Ce salariu are Neti Sandu la Pro TV

Ce salariu are Neti Sandu la Pro TV. Telespectatorii o știu drept prezentatoarea horoscopului de la matinal, așa că mulți au fost curioși să afle ce sumă încasează vedeta lunar de la postul tv. Primește mult mai puțin decât Cătălin Măruță sau Andreea Esca.

Surse din anturajul lui Neti Sandu ne-au dezvăluit că aceasta primește 2.500 de euro pe lună, pentru a prezenta horoscopul zilnic. Aparițiile lui Neti Sandu nu sunt atât de lungi pe micile ecrane, dar continuă să fie una dintre cele mai îndrăgite vedete de la PRO TV. Pentru că prezintă zilnic horoscopul, Neti Sandu nu are nicio zi liberă.

Viața lui Neti Sandu, dincolo de lumina reflectoarelor

Neti Sandu este una dintre cele mai longevive apariții de pe micul ecran și totodată una dintre cele mai discrete persoane publice. Aceasta vorbește destul de rar despre viața sa, iar atunci când o face nu oferă prea multe detalii.

Într-un interviu acordat pentru unica.ro, vedeta Pro TV a mărturisit că se ocupă de una singură de treburile gospodărești, în ritmul ei, pentru că are un program destul de solicitant.

„Că nu mi-a făcut nimeni curat în casă, de când m-am mutat de la mama, de la 24 de ani. Și nici mâncare. Mi le fac singură pe toate, în ritmul meu!“, a dezvăluit aceasta.

Neti Sandu își iubește meseria

Neti Sandu a vorbit și despre meseria sa, spunând că singura relație de durată pe care a avut-o vreodată a fost cea cu… serviciul.

„Așa s-au așezat pentru mine lucrurile. Singura relație durabilă din viața mea a fost cu serviciul, nu cu cariera. Nu mi se pare că fac carieră, ci pur si simplu mă duc zilnic la serviciu. Mi-am căpătat această notorietate prin simplul fapt că merg la serviciu. Acum, la această vârstă, realizez că serviciul a făcut parte din viața mea fără să fac ceva special în acest sens. Și serviciul m-a vrut pe mine. Am constatat, de curând, că singura relație lungă din viața mea a fost cu serviciul.

Din 1978, de 42 de ani, am această legătură. Calitățile acestea pe care le am – conștinciozitate, curiozitate, seriozitate –, toate s-au potrivit perfect la acest capitol. Poate totul s-a întâmplat și pentru că am ascendent în Fecioară, iar acestă zodie este preocupată mereu de planul profesional“, a spus prezentatoarea cu „păr de sticlă“.

Urmăriți Impact.ro și pe