Ce salariu are Andreea Esca la PRO TV. Florin Călinescu a dat-o de gol

Iancu Andreea 03.07.2020, 10:26
Ce salariu are Andreea Esca la PRO TV. Florin Călinescu a dat-o de gol

Cei doi jurați de la Românii au talent, Florin Călinescu și Andi Moisescu au fost prezenți în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde au dezvăluit secrete din Pro TV. Astfel, vedetele au ajuns și la subiectul salariului Andreei Esca, mereu discutat în presă.

Cât câștigă Andreea Esca la Pro TV

Despre salariul știristei s-a scris și s-a dezbătut mult. Totuși, nimeni nu cunoaște valoare care intră în conturile Andreei Esca lunar. Cârcotaș din fire, Măruță a încercat să afle informația de la colegii de televiziune, Călinescu și Moisescu. În cadrul unui joc, Cătălin i-a întrebat pe Florin și Andi care dintre ei are salariul mai mare. Cei doi jurați au păstrat ochii închiși, conform regulilor și au arătat spre celelalt.

Habar n-am cât are Andi Moisescu, tu sau Andra, a răspuns, scurt, Călinescu.

Totuși, întrebarea la care voia Cătălin să ajungă era legată de câștigurile știristei.

Dar Esca știi cât are?

Mai puțin…, a răspuns Călinescu.

Acum, depinde pe cât, pe zi, pe minut, pe an? a intervenit și Andi Moisescu.

Păi, Andreea Esca lucrează în fiecare zi, noi? Noi lucrăm 30 de zile pe an, a punctat Florin Călinescu, conform cancan.ro.

Câștigurile știristei rămân o enigmă pentru toată lumea
Câștigurile știristei rămân o enigmă pentru toată lumea

Florin Călinescu, deloc priceput la tehnologie

Pe de altă parte, simpaticul Florin Călinescu a povestit ”La Măruță”, că nu se descurcă deloc cu rețelele de socializare. Ba chiar a întâmpinat o situație hilară pe unul dintre conturile sale. Povestirea lui Florin a stârnit hohote de râs în platoul emisiunii.

Mă chinui cu Facebook-ul ăsta și cred că mă opresc aici. De ce? Am câteva milioane de urmăritori. Dar dacă aș cânta ca soția ta, aș avea 50 de milioane. Aș întrece-o pe Rihanna, a spus Călinescu.

Singura aplicație la care mă bag de o lună, și cred că mi-am blocat telefonul… Scriu eu de-ale mele, vorbesc eu de-ale mele și apare…ai ajuns la o vârstă, ești singur, vrei ceva bun în cartierul tău, pe strada ta? Am sunat. Alo, sunt Florin Călinescu… Bă, ca boul am crezut ca-mi comand ceva chinezesc. De fapt, era un site de boarfe, a povestit Florin Călinescu, stârnind hohote de râs.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...