Ce salariu are Andra la Românii Au Talent de la PRO TV. Suma impresionantă pe care artista și soțul ei, Măruță, o aduc în casă în fiecare lună

Redacția IMPACT 22.05.2020, 13:11

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide și îndrăgite cupluri si showbiz-ul românesc. Amândoi sunt persoane publice, iar asta le aduce lunar o sumă impresionantă de bani. Iată cât câștigă împreună cei doi.

Câți bani câștigă împreună Andra și Cătălin Măruță

Cele două vedete sunt extrem de discrete atunci când vine vorba de viața lor persoanală. În ciuda faptului că amândoi au venituri impresionate din contractele de televiziune, dar și din concertele artistei, Andra și Măruțăn dau dovadă de modestie.

De exemplu, Andra câștigă pentru faptul că este jurat la Românii au Talent între 8.000 și 10.000 de euro pe lună. În plus, artista a mai făcut parte și din juriul unei emisiuni destinate copiilor, de unde a mai încasat o sumă frumoasă de bani. De asemenea, Andra obține venituri și din concerte, fiind una dintre cele mai apreciate voci din România. Pentru un concert, cântăreața ar încasa nu mai puțin de 6.000 de euro.

andra, romanii au talent, salariu, maruta
Câți bani câștigă împreună Andra și Cătălin Măruță

Nici Cătălin Măruță nu se lasă mai prejos la capitolul venituri. Prezentatorul emblematic de la Pro TV câștigă în jur de 15.000 de euro pentru emisiunea ”La Măruță”, însă de când show-ul nu mai este difuzat în prime time, salariul i-a mai scăzut. Iar pe lângă televiziune, Măruță mai prezintă și evenimente private de unde ar obține undeva în jur de 2.000 de euro.

Cu toate acestea cei doi își cresc copii cu modestie, ci nu ca pe niște puști de bani gata. De asemenea, chiar dacă Andra și Cătălin au cariere înfloritoare cel mai important lucru pentru ei este familia.

„Nu există familie perfectă. Fiecare familie este diferită, funcționează după regulile proprii, își rezolvă problemele, evoluează. Absolut toate cuplurile au și momente de criză, iar a te certa e un lucru care poate rezolva multe, te descarci, spui ce frustrări ai. Și noi ne certăm, evident. Important este că fiecare moment tensionat se încheie cu iertare, că ne înțelegem punctele de vedere și ne îmbrățișăm”, a mărturisit Andra.

Urmăriți Impact.ro și pe