Ce salariu are Alexandra Dinu la Românii au talent. Sigur nu te aşteptai la suma asta (exclusiv)

Stan Filon 08.03.2021, 20:04
Ce salariu are Alexandra Dinu la Românii au talent. Sigur nu te aşteptai la suma asta (exclusiv)

Am aflat salariile confidențiale ale membrilor juriului de la ”Românii au talent”, celebra emisiune de la Pro TV! Se va isca ceva scandal, mai ales că sunt diferențe uriașe între salariile celor patru jurați care jurizează la fel talentul celor veniți pe celebra scenă. Doar că sunt plătiți într-un mod total diferit!

Ce salariu are Alexandra Dinu la ”Românii au talent”, dar și ceilalți jurați

Sunt diferențe atât de mari între salariile vedetelor de la Pro Tv, încât una dintre ele câștigă într-o singură lună cât câștigă o alta în toată ediția! Fiecare și-a negociat însă singur salariul și primește suma pentru care s-a căzut de acord.

Florin Călinescu este un actor cu vechime și unul dintre părinții televiziunii moderne. La Românii au talent face istorie cu comentriile sale acide, dar pline de umor. Andra este una dintre cele mai bune voci ale României. Cântă muzică ușoară, dar când se apucă de câte o populară ridică sălile de concerte în picioare.

Ce salariu are Alexandra Dinu la ”Romanii au talent”
Ce salariu are Alexandra Dinu la ”Romanii au talent”

Alexandra Dinu și-a negociat contractul la sânge

Alexandra Dinu este cea mai nouă membră a televiziunii din Pache Protopopescu și se pare că s-a integrat foarte bine. A revenit în România pentru celebra emisiune de la Pro TV, după ani și ani petrecuți în Italia. Este una dintre cele mai frumoase românce și a ieșit prima dată în evidență după ce s-a căsătorit cu celebrul fotbalist Adi Mutu, de care a divorțat de ceva ani și cu care are un băiat.

Despre Andi Moisescu se pot scrie multe. Intră în casele noastre de ani și ani de zile cu celebra sa emisiune ”Apropo TV” și este una dintre cele mai retrase vedete de televiziune. Preferă să păstreze viața personală departe de luminile reflectoarelor și a făcut-o destul de bine, până acum.

Andra și-a lăsat soțul să negocieze pentru ea

Pare greu de crezut, dar ultima venită în juriul emisiunii Românii au talent, frumoasa Alexandra Dinu ,, se pare că și-a negociat cel mai bine salariul. Actrița câștigă nu mai puțin de 60 de mii de euro pe lună, de la Pro TV, potrivit informațiilor Impact.ro.

Pe locul 2 în topul salariilor de la Românii au talent vine Florin Călinescu. Celebrul actor pleacă acasă în fiecare lună cu 50.000 de euro! Smiley îl înlocuiește, momentan, pe Andi Moisescu la masa juraților de la Românii au talent, lucru pentru care este răsplătit cu 10.000 de euro pe lună, la fel ca îndrăgitul pavel Bartoș.

Pe ultimul loc se află Andra, care câștigă doar 12.ooo de euro pe lună, după ce contractul i-ar fi fost negociat chiar de către soțul său, Cătălin Măruță, care a vorbit direct cu șefii de la Pro TV. El are la rândul său un salariu de 15.000 de euro pentru emisiunea realizată la Pro TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...