Ce salarii sunt la Telekom – cât câștigi pe diverse funcții și cum poți avansa în compania germane

Daria Petrescu / 03.11.2020, 10:27
Ce salarii sunt la Telekom – cât câștigi pe diverse funcții și cum poți avansa în compania germane

Telekom este cea mai mare companie de telecomunicații din Europa. Anul se fac sunte de angajări în companie, în funcție de posturile libere. Această companie oferă telefonie mobilă, fixă, acces la internet și servicii specializate pentru consumatorii mari. Pentru cei care vor să lucreze la Telekom, iată cât poți câștiga pe diverse funcții în această companie.

Iată ce salarii sunt la Telekom

Agent call center-  pentru acest post poți câștiga 1.656 lei net si tichete de masa în valoare de 150 lei. Mai există și alte bonusuri, însă totul depinde de decizia angajatorului.

Agent Servicii Clienti- 2.346 lei. La asta se adaugă un bonus de 200 de lei și tichete în valoare de 1500 de lei.

Analist financiar- 3.000 lei, cu o experiență în domeniu de 5 ani

Project manager- Ca Project manager poți primi un salariu frumușel, în valoare de  5.800 lei

Manager magazine- 3.794 lei

În 2019 s-au anunțat concedieri
În 2019 s-au anunțat concedieri

Sales Agent- 1.575 lei net, commission de vânzări 300 de lei, alte bonusuri  de 5000 de lei

Agent Vanzari domeniu Alimentar- 1.500 lei și un commission de vânzăro de 300 de lei.

Call Center- 1.400 lei

Specialist Suport IT- 2.545 lei

Pentru a avansa de pe un post de începător, trebuie să aveți mai mulți ani de experiență în domeniu dar și în fima la care lucrați. Compania oferă această posibilitate, tuturor angajaților, care for să câștige mai mulți bani.

În 2019, Telekom a anunțat că va concedia angajați

Anul trecut, la mijlocul lui august, Telekom a informat că va concedia câteva sute de angajați. Așa cum era de așteptat, decizia companiei nu a fost văzută deloc cu ochi buni. Însă justificarea a fost aceea că trebuie să ducă mai departe transformarea pe care a pregătit-o.

„Compania [Tekeom] a derulat toate procedurile legale premergătoare acestor concedieri. În funcţie de vechime, persoanele care vor fi concediate vor beneficia de un anumit număr de salarii compensatorii, conform contractului colectiv de muncă încheiat cu societatea”, au declarat pentru Adevărul surse apropiate operatorului telecom, anul trecut.

În urmă cu 6 ani, Deutsche Telekom a fost amendată

Așa că, în jur de 700 de angajați au fost concediați de companie. Acest lucru s-a întâmplat atât la divizia fixă, cât și de la cea mobilă, operatorul susține că acest pas era necesar pentru transformarea prin care trece. Se pare că la Telekom sunt angajați aproape 5.831 de oameni

Statul român și-ar fi dat acordul pentru divizia de servicii fixe

Sunt vizate 438 de poziţii de la Telekom Romania Communications (fostul Romtelecom) și 254 de poziţii de la Telekom Romania Mobile Communications (fostul Cosmote).

În urmă cu 6 ani, Deutsche Telekom a fost amendată de autoritățile de reglementare antitrust ale Uniunii Europene cu 31,1 milioane de euro și trebuie să împartă o amendă de 38,8 milioane de euro cu subsidiara sa Slovak Telekom AS, pentru că s-au împotrivit concurenței pe Internet. Tot în august anul trecut,  a apărut și informația conform căreia statul român și-ar fi dat acordul pentru divizia de servicii fixe

Grupul german Deutsche Telekom  ar fi ajuns la un acord de vânzare pentru divizia fixă către Orange. Acest grup controlează comapnia locală. S-a întâmplat acest lucru după vizita lui Srini Gopalan, membru în boardul DT, şi a lui Charalampos Mazarakis, directorul financiar al grupului OTE, în România pentru o întâlnire la Guvern.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI