Ce salarii sunt la Selgros. Cât câștigă un lucrător, un șef de raion și un șef de magazin

Daria Petrescu / 23.12.2020, 15:56
Ce salarii sunt la Selgros. Cât câștigă un lucrător, un șef de raion și un șef de magazin

Selgros este un retailer european de tip Cash&Carry, deținut de holdingul elvețian TransGourmet. Compania a intrat pe piața în 2001, iar primul magazin a fost deschis în Brașov. În iunie 2015, Selgros opera o rețea de 19 magazine la nivel national. Magazinele se găsesc în mai multe orașe, iar începând de anul trecut, au pus la dispoziia celor care sunt în căutare, mai multe locuri de muncă. În cazul în care  vrei să faci parte din echipa lor, iată ce salarii sunt la Selgros. Cât câștigă un lucrător, un șef de raion și un șef de magazine.

Ce salarii sunt la Selgros

Ca și în cazul altor lanțuri de magazine și la Sergros lucrurile funcționează la fel . Venitul lunar net depinde de funcția pe care o deține fiecare angajat. La acest salariu net se adaugă bonusurile sau tichetele de masa, pe care un angajat le poate primi lunar. Programul angajatului este de 8 ore, iar în cazul în care există ore suplimentare, acestea ar trebui să fie plătite. Sigur că și acest lucru este la alegerea angajatorului.

Lucrator comercial- acesta poate câștiga până la  1.650 lei net

Coordonator introducere comenzi- 2.350 lei la care se adaugă bonusuri în valoare de 500 de lei.

Lucrator comercial-  Acesta poate primi un salariu de 1700 de lei pe lună, înă la această sumă se pot adăuga diverse bonusuri

Șef case de marcat-  are un salariu de 1800 de lei lunar

Lucrator comercial / Inventarist-  Cei care ocupă această funcție câștigă 1.900 lei plus tichete în valoare de 300 de lei

Casier comercial-  câștigă până la 1.600 lei lunar, salariul net.

Casier comercial- 1.560 lei plus tichete de masa în valoare de 300 de lei

Adjunct sef raion- 2000 de lei

Sef raion – 1500 de lei

Penny și Selgros sunt deținute de compania Rewe

Penny deține 3.700 de magazine în Germania, Austria, Italia, România, Ungaria și Cehia. În 2019, deținea 240 de supermarketuri în România. Annual Penny angajează sute de oameni pe diverse posture, așa că dacă te interesează să faci parte din echipă, află cam cât poți câștiga lunar.

În urmă cu doar cteva luni, Penny Market căuta oameni pentru următoarele posturi

-asistent apartament constructii

-avocat intern

-casier

-lucrator comercial

-adjunct Sef de magazin

-sef de magazin

-conomist

-economist casierie

-private label manger

Cât câștigă un angajat full time la Penny, în Voluntari

-șeful  adjunct de magazin angajat full time în Lugoj, cu o experienta în domeniu de 3 ani, câstiga un salariu lunar net de 1.900 de lei.

– șeful secție angajat full time în Voluntari ajunge la un salariu de4.500 de lei,  cu o experiență în domeniu de 5 ani. Acesta mai primește tichete de masa dar și diverse sporuri. Angajatorul este cel care decide.

-de asemenea, șeful de secție în Roman câștiga la finalul anului trecut suma de 2.317 lei, plus un bonus de 300 de lei pe lună, tichete de masă de 300 de lei lunar și alte bonusuri de 600 de lei pe an.

–  sef de sectie avea în 2009 un salariu lunar net de 2.100 de lei. Acesta poate crește pe parcurs, în funcție de evoluția fiecărui angajat.

-sef de sectie angajat full time în Arad are un salariu lunar net de 1.800 de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI