Ce salarii sunt la Penny, ”fratele” mai mic al celor de la Selgros

Daria Petrescu 24.11.2020, 18:50
Ce salarii sunt la Penny, ”fratele” mai mic al celor de la Selgros

Lanțul de supermarket-uri penny market este unul dintre cele mai cunoscute din țară. Magazinele se găsesc în mai multe orașe, iar începând de anul trecut, au pus la dispoziia celor care sunt în căutare,mai multe locuri de muncă. În cazul în care vrei să faci parte din echipa  Penny, trebuie să știi cât primești salariu. De asemenea, bonusurile oferite de angajator sunt la fel de importante. Ată ce salarii sunt la Penny ș ice posture sunt disponibile.

Penny și Selgros sunt deținute de compania Rewe

Penny deține 3.700 de magazine în Germania, Austria, Italia, România, Ungaria și Cehia. În 2019, deținea 240 de supermarketuri în România. Annual Penny angajează sute de oameni pe diverse posture, așa că dacă te interesează să faci parte din echipă, află cam cât poți câștiga lunar.

În urmă cu doar cteva luni, Penny Market căuta oameni pentru următoarele posture

-asistent apartament constructii

-avocat intern

-casier

-lucrator comercial

-adjunct Sef de magazin

-sef de magazin

-conomist

-economist casierie

-private label manger

Ce salarii oferă Penny

Salariile la Penny diferă de la un oraș la altul și în funcție de atribuțiile pe care le are fiecare angajat în parte. La Salariu se adaugă de cele mai multe ori bonusuri și tichete de masă.

– casier angajat full time în Buzau, cu o experienta în domeniu de 4 ani, are un salariu lunar net de 2.410 lei plus tichete de masa de 300 de lei lunar.

-Un casier ce lucra si ca manipulator de marfa, angajat full time în Sibiu, are un salariu lunar net de 2.130 de lei. La acesta se adaugă  un bonus de 100 de lei pe luna si tichete de masa de 300 de lei lunar.

-casier angajat full time areun salariu lunar net de 2.800 de lei. La acesta se adaugă bonusurile.

Cât câștigă un angajat full time la Penny, în Voluntari

-șeful  adjunct de magazin angajat full time în Lugoj, cu o experienta în domeniu de 3 ani, câstiga un salariu lunar net de 1.900 de lei.

–  sef de sectie avea în 209 un salariu lunar net de 2.100 de lei.

-sef de sectie angajat full time în Arad are un salariu lunar net de 1.800 de lei.

– Un administrator cumpărări angajat full time  anul trecut, în București, câștiga 2.500 de lei net pe lună. Acesta are o experiență de peste 10 ani în domeniu. La salariu se adaugă un bonus de 2.500 de lei pe an.

– casierul încasator angajat full time în Ilfov, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în ianuarie 2020 un salariu lunar net de 2.000 de lei. Aici se adaugă  tichete de masă de 300 de lei pe lună. În funcție de cum decide angajatorul, mai există și alte bonusuri.

– șeful secție angajat full time în Voluntari ajunge la un salariu de4.500 de lei,  cu o experiență în domeniu de 5 ani. Acesta mai primește tichete de masa dar și diverse sporuri. Angajatorul este cel care decide.

-de asemenea, șeful de secție în Roman câștiga la finalul anului trecut suma de 2.317 lei, plus un bonus de 300 de lei pe lună, tichete de masă de 300 de lei lunar și alte bonusuri de 600 de lei pe an.