Ce salarii sunt la KFC și ce șanse ai să avansezi

Daria Petrescu 20.09.2020, 13:57
Ce salarii sunt la KFC și ce șanse ai să avansezi

Pentru tinerii la început de drum, care vor să aibă un job pe timpul verii, sau chiar în timpul anului școlar, KFC este o variantă la îndemâna oricui. Este unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante de tipul fast-food din lume. Aici găsești de vânzare preparate din pui, cartofi prăjiți,  hamburgeri sau wrap-uride pui. În 2011, compania a anunțat că va deschide 10 noi restaurante în România. În cazul în care vrei să lucrezi într-un astfel de loc, iată ce salarii sunt la KFC și ce șanse ai să avansezi.

Salariile de la KFC. Se caută persoane cu atitudine pozitivă

În cazul în care vrei să te angajezi la KFC, trebuie să ții cont de anumite aspecte. În primul rând, principal regulă este să fii absolvent de bacalaureat. Apoi, trebuie să fii o persoană pozitivă, energică, dar să ai calmul necesar atunci când vine vorba să discuți cu oamenii.

Salariile la KFC sunt destul de avantajoase. La salariu se adaugă bonusurile, dar și tichetele de masa. Cu toate astea, salariul îl primești în funcție de atribuțiile fiecărui angajat.

De exemplu, un Asistent manager magazine, cu un program full time, primește un salariu de 2100 lei pe lună. Trebuie să ai o experiență în domeniu de 2 ani. Mai mult, la această sumă se adaugă tichetele de masa în valoare de 345 lei  și un bonus de 800 lei pe lună.

Salariul pe care îl poate primi un tânar începator la KFC Romania este confidențial

Un casier commercial are un salariu de 1520 de lei lunar, în timp ce un bucătar are 1400 lei. De asemenea, aceștia vor primi tichete de masa.

„Bacalaureatul este obligatoriu la anumite funcții , cele mai multe. Dar sunt unele pentru care diploma nu este necesară”, a spus training managerul KFC în urmă cu ceva ani, pentru Capital.ro.

Produsele de la KFC sunt cele mai apreciate
Produsele de la KFC sunt cele mai apreciate

Conform legii, în fișele de post ale personalului de curățenie se cer doar sudii generale, opt clase fiind suficiente pentru a putea fi angajat.

Salariul pe care îl poate primi un tânar începator la KFC Romania este confidențial. Și asta pentru că „doar candidații care participă la interviu primesc informații despre salariu”. Afirmația a fost făcută de un training manager la KFC România, pentru sursa citată.

La KFC ai posibilități de avansare

Dacă ești un angajat model, poți câștiga în plus 800 de lei, în primele două sau trei luni de la angajare.

Potrivit training-ului managerul KFC, dupa două luni, salariul la KFC crește cu 10%. El crește progresiv la fiecare 4, 6, 12 luni cu 5%, 10%, respectiv 15%. În funcție de rezultatele obținute de angajați la teste interne specifice.

Deci, pentru cei care nu știu, posibilitățile de avansare într-un astfel de loc, sunt destul de mari. Un lucru la fel de important este acela de a vă place cee ace faceți. Nu este simplu, iar orele petrecute în picioare, v-ar putea determina să renunțați.

În medie, KFC angajează 10 persoane  pe lună pentru înlocuirea celor care înceteaza să lucreze la fast-food. De cele mai multe ori  în București, Timișoara și Cluj.

Atunci când împlinesc un an de la angajare, angajații tineri pot primi burse de studii oferite de companie. KFC dă în fiecare lună prime în funcție de performanța angajaților, daca aceștia se dovedesc a fi cei mai buni casieri, cei mai buni bucătari etc.

 

Urmăriți Impact.ro și pe