Ce salarii primesc lunar angajații magazinelor Media Galaxy

Daria Petrescu 07.10.2021, 10:00
Ce salarii primesc lunar angajații magazinelor Media Galaxy

Media Galaxy este unul dintre cele mai mari magazine de acest profil. În ultimii ani,   compania a fost în căutare de noi angajați. Dacă vreți să faceți parte din echipă, trebuie să știți că, pe lângă salariul lunar net, veți primi și alte bonusuri, lunare sau anuale. Acest lucru va fi deciz de anagajator, în funcție de experiența în domeniu și atribuțiile fiecărui angajat. Ce salarii primesc lunar angajații magazinelor Media Galaxy

Ce salarii primesc lunar angajații magazinelor Media Galaxy

Salariile primite din partea acestei companii nu sunt foarte mari, dar nici prea mici. Dacă țineți cont de bonusurile primite lunar, veniturile pot deveni destul de avantajoase.

Trebuie să luați în considerare faptul că experiența în domeniu vă ajută. Așa că, este foarte important chiar și în cazul unei promovări pe postul respectiv. Astfel că, pentru cei interesați, iată ce salarii primesc lunar angajații magazinelor Media Galaxy.

-Asistent vânzări- primește un salariu de 1.300 de lei lunar, la care se adaugă tichetele de masă în valoare de 300 de lei și comisiun pe lună de 1400 de lei, potrivit site-ului undelucrăm.ro.

-Asistent vânzări ( Brașov)- are un salariu de 1.400 de lei lunar, la care se adaugă tichete de masă de 300 de lei. Comision de vânzări pe lună în valoare de 500 de lei și alte bonusuri pe an, în valoare de 300 de lei.

-manager de raion are un salariu de 1.600 de lei, un bonus pe lună de 500 de lei, dar și tichete de masă în valoare de 300 de lei. Pentru acest job este necesară o experiență de cel puțin cinci ani. Sigur că, pe lângă tichetele de masa, pot exista și alte bonusuri, pe care angajații le primes lunar sau annual, din partea angajatorului. Mai mult, experiența în domeniu contează, iar acest lucru vă ajută pe viitor pentru a avansa.

Media Galaxy este în continuă căutare de personal

Potrivit site-ului propriu, Media Galaxy are 19 magazine și este în căutare de colegi noi mai tot timpul. Iată cum sună anunțul:

„De 13 ani, având 19 magazine, Media Galaxy are cea mai variată gama de electrocasnice, electronice, IT și multimedia listate în stoc propriu.

Investim constant în instruirea și dezvoltarea angajaților noștri, oferindu-le oportunități multiple de creștere! Suntem în căutarea unor colegi entuziaști, axați pe dezvoltare profesională și orientați spre performanță. Ești pasionat de MULTIMEDIA? Te așteptăm în echipa Media Galaxy”, se arată pe site.

„O carieră la Media Galaxy înseamnă:

-dezvoltare profesională;

-salariu competitiv;

-posibilitatea de a învață multe lucruri noi și de a colabora cu colegii din alte departamente;

-șansă de a-ți desfășura activitatea într-un mediu deschis și prietenos, în care cu siguranță te vei integra ușor”.

Media Galaxy este o rețea de magazine de electronice și electrocasnice din România, deținută de compania Altex  având sediul în Piatra Neamț.

Rețeaua a fost lansată în anul 2004 și cuprinde magazine cu suprafețe de peste 2.000 m2, fiind (în iulie 2019) formată din 19 magazine, aflate în principalele orașe din țară.

Magazine Media Galaxy găseși în:

Cinci în București

Târgu Mureș

Oradea

Două în Timișoara

Arad

Craiova

Suceava

Pitești

Iași

Brașov

Cluj-Napoca

Constanța

Baia Mare

Sibiu

Urmăriți Impact.ro și pe