Ce salarii primesc lunar angajații magazinelor Flanco

Daria Petrescu 06.10.2021, 11:20
Ce salarii primesc lunar angajații magazinelor Flanco

Flanco este o rețea de magazine de produse electronice, electrocasnice și IT&C din România. Compania este  deținută de antreprenorul Iulian Stanciu. Ea a fost înființată de omul de afaceri Florin Andronescu, iar numele Flanco vine de la Florin Andronescu Company. Pentru cei care vor să se angajeze în această companie, trebuie să știți ce salariu primiți lunar. De altfel, nu uitați de bonusurile care se oferă lunar angajaților. Ce salarii primesc lunar angajații magazinelor Flanco.

Ce salarii primesc lunar angajații magazinelor Flanco

  • Asistent contabil- are un salariu net de 1.600 de lei lunar.
  • Consultant vânzări (Sibiu)- primește un salariu lunar de 2.800 de lei, la care se pot adăuga bonusuri lunare sau anuale.
  • Consultant vânzări electrice (Târgu Mureș)- are un salariu net de 1380 de lei, tichete de masă în valoare de 200 de lei, bonus stoc pe lună de 100 de lei, plus comision din vânzări pe lună, în valoare de 100 de lei.
  • Lucrătir gestionar (București)- primește un salariu lunar de 1650 de lei, bonusuri lunare de 300 de lei și tichete de masă în valoare de 200 de lei. La aceste sume se mai adaugă comision din vânzări lunare sau anuale.
  • Consilier vânzări (București)- are un salariu lunar de 1380 de lei și ticete de masă de 200 de lei.
  • Marketing specialist- primește un salariu net de 3.300 de lei lunar. La această sumă se pot adăuga alte bonusuri, în funcție de experiența în domeniu și atribuțiile angajatului.
  • Director Magazin- salariul net este de 2.500 de lei, la care se adaugă tichete de masă de 200 de lei, comision din vânzări în valoare de 300 de lei
  • Șef raion – are un salariu lunar de 1850 de lei, tichete de masă de 200 de lei, comision din vânzări de 300 de lei lunar, potrivit undelucrăm.ro.

Despre Flanco

-În septembrie 2010, un pachet de 60% din Flanco a fost cumpărat pentru 14 milioane de euro de către compania Asesoft Web, deținută de Iulian Stanciu și Sebastian Ghiță, acționari ai grupului Asesoft.

-Restul de 40% din companie fiind deținut de ING, UniCredit Țiriac Bank și BRD – Groupe Société Générale, bănci care au creditat compania în perioada de extindere.

– Flanco a intrat în insolvență în decembrie 2009 după ce negocierile pentru restituirea datoriei de 17,5 milioane de euro către ING au eșuat.

În anul 2010 compania a reușit să iasă din insolvență, începând să obțină profit din luna iunie a aceluiași an.

În 2012, Sebastian Ghiță a vândut către grupul Naspers toate acțiunile pe care le deținea la eMAG, iar ulterior a vândut și participația sa în Flanco către Iulian Stanciu, acesta devenind unic acționar.

– Un consilier de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în octombrie 2016 un salariu lunar net de 1.000 de lei pe lună și tichete de masă în valoare de 15 lei tichetul.

-Compania este  deținută de antreprenorul Iulian Stanciu.

-Ea a fost înființată de omul de afaceri Florin Andronescu, iar numele Flanco vine de la Florin Andronescu Company.

Locurile de muncă la Flanco sunt disponibile în orașele:

Arad, Aleșd

Mangalia, Oradea, Petroșani

Rădăuți, Reșita, Satu-Mare, Sebeș, Sibiu, Târgu Jiu, Timișoara, Târgu-Mureș, Tulcea, Turnu Măgurele

Vişeu de Sus, Pașcani, Râșnov

Baia Mare, Bistrița, Brăila, Brașov, București, Buzău

Caracal, Cluj-Napoca, Constanța, Corabia, Craiova

Deva, Focșani, Galați, Lugoj

Urmăriți Impact.ro și pe