Ce salarii au, de fapt, angajații de la RADET cu tot cu bonusuri și sporturi

Daria Petrescu 21.10.2021, 18:16
Ce salarii au, de fapt, angajații de la RADET cu tot cu bonusuri și sporturi

Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice București are peste 5000  de angajați, iar salariul mediu este de peste 2.800 de lei brut. În cazul în care vreți să intrați în echipa RADET, trebuie să știți că pentru un salariu satisfăcător, este nevoie de experiență în domeniu de câțiva ani. Mai mult, la salariul lunat net, se pot adăuga diferite bonusuri. Ce salarii au, de fapt, angajații de la RADET cu tot cu bonusuri și sporturi

Ce salarii au, de fapt, angajații de la RADET cu tot cu bonusuri și sporturi

Referent- are un salariu lunar net de 4000 de lei. Pentru această sumă, angajatul trebuie să aibă o experiență în domeniu de 3 ani, potrivit undelucrăm.ro.

Inginer- are un salariu lunar net de 2800 de lei, la care se adaugă tichete de masă în valoare de 300 de lei. La aceste sume se pot adăuga alte bonusuri lunare sau anuale.

Funcționar economic- un angajat pe acest post are un salariu lunar net de 2000 de lei și tichete de masă de 300 de lei. În funcție de decizia angajatorului, angajatul poate primi și alte bonusuri lunare sau anuale.

Electrician- un salariu net de 1500 de lei, la care se adaugă tichete de masa în valoare de 300 de lei. De asemenea, contează foarte mult experiența în domeniu.

Economist- are un salariu de 1700 de lei lunar. La această sumă se poate adăuga bonusuri în valoare de 200 sau 300 de lei. Și pentru acest post, se cere o experiență de câțiva ani în domeniu, pentru a obține postul pe care îl doriți.

RADET a scos  la concurs mai multe posturi, în 2020

RADET Constanța a scos în urmă cu un an, la concurs, mai multe posturi, printre care se enumeră:

-sudor autogen, instalator sanitar și / sau termic

-muncitor necalificat, lăcătuș mecanic, zidar, șofer, automacaragiu, operator auxiliar, operator punct termic, montator subansamble și cititor contoare.

-Instituția angajează persoalulurmător – sudor autogen- 6 posturi; instalator sanitar și / sau termic – 6 posturi; muncitor necalificat – 2 posturi; lăcătuș mecanic – 4 posturi; zidar – 1 post; șofer – 1 post;

-automacaragiu – 1 post; operator auxiliar – 3 posturi, (post compatibil cu calificarea de lăcătuș mecanic, instalator sanitar și / sau termic, electrician); operator de punct termic / centrală termică – 6 posturi; montator subansamble – 3 posturi (post compatibil cu calificarea de lăcătuș mecanic, instalator sanitar și / sau termic); cititor contoare – 4 posturi (1 post pe perioadă determinată).

Despre RADET:

„R.A.D.E.T. Bucureşti a fost administratorul celui mai mare sistem de termoficare din România. Regia a furnizat energie termică pentru aproximativ 562.000 de apartamente, reprezentând aproximativ 8.200 de blocuri de locuinţe şi 320 imobile, precum şi pentru aproximativ 4900 de instituţii, obiective sociale şi agenţi economici„

„R.A.D.E.T. Bucureşti a avut ca obiect de activitate transportul, producerea, distribuția și furnizarea de energie termică. Complementar, a desfășurat și alte activități pentru susținerea obiectului de activitate, in conformitate cu statutul propriu și cu legislația în vigoare (mentenanță echipamente, remediere avarii aparute in sistem, proiectare, IT etc.)”, se arată pe site-ul companiei.

RADET are în exploatare:

Sistemul de transport şi distribuţie compus din:
954,09 km conducte – reţele termice primare
2963,3 km conducte – reţele termice secundare

Obiective:
1027 Puncte Termice, Staţii Centralizatoare, module termice
47 Centrale Termice cvartal
1 Centrală Termică de Zonă Casa Presei

 

Urmăriți Impact.ro și pe