Ce salarii au angajații RCS RDS. Câți bani poți câștiga în funcție de postul ocupat

Daria Petrescu 08.09.2020, 16:19
Ce salarii au angajații RCS RDS. Câți bani poți câștiga în funcție de postul ocupat

RCS & RDS este  unul dintre cei mai importanți operatori de servicii de telecomunicații din România. Operatorul de servicii a fost înființat în anul 1994. Are mii de angajați în toată țara, pe diferite domenii. Salariul nu este deloc de neglijat, însă acesta se obține în funcție de experiență și de atribuțiile fiecăruia. Iată câți bani poți câștiga în funcție de postul ocupat.

Salariile angajaților RCS- RDS diferă în funcție de atribuțiile fiecăruia

Astfel că, un  operator introducere, prelucrare și validare date, full time,  poate să ia un salariu de 2300 de lei. Plus bonuri de masa sau alte bonusuri. Sigur, că sunt și salarii mai mari, depinde de angajator și de responsabilitatea fiecărui angajat. Pentru un salariu ca cel de mai sus menționat, experiența trebuie să fie mai puțin de un an. Contează foarte mult experiența în domeniu.

La RCS RDS sunt disponibile numeroase locuri de muncă
La RCS RDS sunt disponibile numeroase locuri de muncă

La începutul acestui an, operatorul de servicii de telecomunicații din România Digi RCS RDS a dat un anunț. În acesta oferea peste 5.000 de lei pe lună celor care vor să fie alături de ei în echipă.

La RCS RDS sunt disponibile numeroase locuri de muncă. În total, operatorul de servicii de telecomunicații făcea angajări în 49 de orașe din România, în luna ianuarie 2020.

Compania Romanian Cable Sistem (RCS) a cunoscut o dezvoltare rapidă pe piața din România, primii pași concretizându-se prin achiziționarea mai multor rețele de comunicații din țară.

 Ce salarii au angajaţii DIGI

Potrivit playtech.ro, supervizorii ajung să câștige chiar și 5.000 de lei în mână, iar coordonatorii și inginerii ajung la final de lună cu 9.000 de lei net în buzunar.

Un agent call center (limbă italiană) angajat full time în anul 2018 în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștigă un salariu lunar net de 2.500 de lei. La asta se adagugă un bonus de 400 de lei pe lună.

Un angajat casier RCS RDS în Brașov câștiga în iunie 2019 2.000 de lei. Acesta avea o experiență în domeniu de trei ani.  Un casier valutar angajat full time în Iași, cu experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în mai 2019 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Operatorul de telecomunicații angajat full time în Craiova, cu experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în august 2019 un salariu de 2.800 de lei.

De asemenea, un operator helpdesk în București câștiga în luna iunie a anului 2019 un salariu lunar net de 2.650 de lei.

Despre RCS-RDS

Principalul acționar este Cable Communications Systems din Olanda, cu 94,15%, al cărui acționar majoritar este omul de afaceri Zoltán Teszári. RCS & RDS este un operator de servicii de telecomunicații din România, înființat în anul 1994. În anul 1996 se realizează consolidarea Grupului RCS, iar acesta începe să se extindă tot mai mult prin achiziții.

Compania Romanian Cable System (RCS)  s-a dezvoltat rapid pe piața din România.  Primii pași s-au concretizat prin achiziționarea mai multor rețele de comunicații din țară.

Compania RCS & RDS este prezentă încă din anul 1998 în Ungaria și începând cu anul 1999 în Slovacia. Oferă în acest moment servicii de televiziune prin cablu, Internet și telefonie fixă însă aici a vândut Digi Slovacia gigantului Deutsche Telekom în mai 2013.

 

Urmăriți Impact.ro și pe