Ce sacrificii face Anamaria Prodan de dragul noului iubit. „Trebuie să fiu impecabilă”

Badea Violeta 27.03.2023, 10:19

Anamaria Prodan pare că a renăscut după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Frumoasa impresară a recunoscut că iubește din nou, ba chiar s-a și afișat în mediul online alături de noul partener din viața ei, un bărbat care i-a readus zâmbetul pe buze vedetei. Iată ce sacrificii face agentul FIFA de dragul actualului iubit!

Anamaria Prodan a slăbit uluitor

Anamaria Prodan, în vârstă de 50 de ani, l-a dat uitării definitiv pe Laurențiu Reghecampf. După un divorț tumultos, presărat cu nenumărate scandaluri, superba impresară pare că și-a regăsit liniștea. „Vinovat” ar fi noul său partener de viață.

De când l-a întâlnit pe bărbatul misterior, vedeta pare că și-a regăsit liniștea și puterea de a zâmbi. Mai mult decât atât, vedeta a devenit mai atentă cu felul în care arată. Agentul FIFA a reușit să slăbească enorm și să-i surărindă pe admiratori cu silueta ei de invidiat.

„Când iubești și ești fericit atunci ești impecabil. Trebuie să fiu impecabilă pentru copiii mei, pentru iubitul meu, pentru voi (nr. public), așa trebuie să fie un om care, zic eu, că a muncit o viață să fie exemplu”, a explicat Anamaria Prodan pentru EGO.ro despre faptul că a slăbit considerabil.

Citește și Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Cum a cucerit-o noul său iubit, impresara radiază de fericire. „Din toate punctele de vedere”!

„Beau doar apă plată”

În cadrul aceluiași interviu, Anamaria Prodan a dezvăluit și ce eforturi face pentru a arăta impecabil. „Beau doar apă plată, atât. Pentru mine fericirea înseamnă să stau cu copiii mei, cu Sarah care a venit cu mine în seara asta (nr. la premiera filmului Haita de acțiune), cu cealaltă, și cu bebele meu, să-i văd mari si fericiți. Sunt mândră de copiii mei și ei sunt mândri de mine”, a spus vedeta, potrivit sursei citate.

Totodată, impresara a mai precizat că a ajuns la dimensiunile fiicei sale, Rebeca. „Am ajuns la măsura 34. Sunt cam ca Rebeca”, a mai spus Anamaria Prodan.

Citește și Detalii surpriză din procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Antrenorul, acuzat că nu și-a mai văzut băiatul. „Vreau să se termine circul” EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...