Ce să îți pui în portofel ca să ai bani. Cei mai mulți dintre români fac asta

Rădulescu Valentin 22.06.2020, 18:41
Ce să îți pui în portofel ca să ai bani. Cei mai mulți dintre români fac asta

Norocul și banii sunt două lucruri pe care oamenii le-au vrut încă din cele mai vechi timpuri. Așadar, au apărut mai multe metode prin care poți să obții o avere frumoasă. Ce își pun mulți români în portofel pentru a putea obține aceste lucruri?

Ce își pun românii în portofel pentru a avea noroc?

Oamenii s-au gândit de multă vreme la diferite metode prin care să atragă bani, iar de aici a apărut și celebra urare atunci când cineva strănută, adică ”noroc!”. Indiferent de poziția socială, românii nu au refuzat niciodată să aibă parte de mai mult. Așadar, pentru că suntem un popor inventiv, legendele au devenit adevărate obiceiuri.

Potrivit celor de la antena3.ro, există multe metode prin care poți atrage norocul de partea ta, unele fiind chiar bizare și amuzante. Cel mai des obicei care se află printre români sunt talismanele. Mulți își pun în portofel monede chinezești. Acestea au o formă rotundă, iar în mijloc au o gaură pătrată. Este un obiect des întâlnit, deci majoritatea sigur o cunosc. Prin această monedă se trece o ață roșie, care mai apoi se leagă. Acest simbol se numește nod mistic, iar în popor se spune că aduce bogăția. Șnurul atrage asupra voastră generozitate, iubire și apreciere, cele mai utile instrumente pentru a putea obține bogăție.

Ce să îți pui în portofel ca să ai bani. Cei mai mulți dintre români fac asta
Ce să îți pui în portofel ca să ai bani. Cei mai mulți dintre români fac asta

Alte soluții pentru a atrage norocul

Altă superstiție la care românii apelează pentru a avea noroc este să îți pui lângă bani o foaie pe care să fie scrise anumite dorințe și gânduri pozitive. De astfel, acolo pot fi scrise și cuvinte de bogăție sau care atrag norocul de partea ta. O altă soluție pentru a putea ajunge la un nivel mai ridicat în carieră este oglinda, pe care trebuie să o ai în portofel.

Există însă și anumite soluții pentru românii care au atras deja norocul și nu vor să îl piardă. Pentru această problemă îți poți achiziționa o amuletă anti furt. Talismanul se află sub forma unui rinocer sau elefant albastru, sau dacă nu găsești, poți căuta un nod mistic de culoare albastră. Așadar, după ce îți primești norocul, îl vei putea păstra.

Urmăriți Impact.ro și pe