Ce s-a putut vedea pe corpul Innei când a ieșit cu iubitul la plimbare. Bucureștenii au întors toți capul după ea

Iancu Andreea 16.05.2021, 19:45
Ce s-a putut vedea pe corpul Innei când a ieșit cu iubitul la plimbare. Bucureștenii au întors toți capul după ea

Inna este una dintre cele mai celebre cântărețe din România, reușind să se bucure de notorietate inclusiv peste hotare. Artista a avut de suferit însă din pricina pandemiei, la fel ca și restul artiștilor care nu au mai putut susține concerte. Totuși, pentru a nu lăsa timpul să treacă în van, aceasta a ales să își ocupe ziua cu activități pe care le-a neglijat când avea programul extrem de încărcat de cântări. Surprinsă la plimbare cu iubitul său, Deliric, bucureștenii au putut observa pe corpul Innei ceva total neașteptat, care i-a făcut să își întoarcă privirile de curiozitate.

Artista, surprinsă la plimbare cu iubitul. Ce s-a putut vedea pe corpul Innei

Chiar dacă încă nu s-a reîntors pe scenă, din pricina restricțiilor din pandemie, Inna se bucură de timpul petrecut cu iubitul său, cuplul obișnuind să iasă la plimbare prin centrul Bucureștiului pentru a se relaxa. Artista a fost surprinsă recent în timp ce traversa străzile din Capitală pe un skateboard, urmându-l pe Deliric în timpul plimbării lor. Ceea ce a șocat trecătorii au fost semnele care se vedeau pe corpul Innei și care au atras toate privirile.

Imaginile surprinse de libertatea.ro o înfățișează pe artistă în timp ce se plimbă pe skateboard, traversând pe la trecerea de pietoni. Relaxați, cei doi parteneri au ales să poarte haine comode, fiind îmbrăcați în ținute negre și șepci pe cap. Rochia extrem de scurtă a Innei a lăsat să i se dezvăluie corpul, picioarele lucrate ale artistei fiind atrăgătoare. Totuși, aspectul fizic de invidiat al cântăreței a fost completat de câteva tatuaje, pe care Inna nu le dezvăluise până acum.

Cum a fost surprins corpul Innei, în timp ce artista se afla la plimbare cu iubitul său
Inna și Deliric, la plimbare prin București foto – libertatea.ro

Anul pandemiei i-a adus noroc în dragoste

În timp ce pentru unii anul ce tocmai a trecut a reprezentat un motiv de tristețe, alții au reușit să transforme și momentele dificile într-un lucru frumos. Inna a trecut de la agonie la extaz după ce a fost nevoită să stea pe bară, din pricina restricțiilor. Totuși, un aspect bun a reieșit din această situație neplăcută, Inna reușind să își întâlnească dragostea. Artista a început o poveste de iubire cu artistul Deliric, după ce aceștia au colaborat inițial în plan muzical. Chiar dacă au ținut în secret relația o bună bucată de timp, artista a vorbit despre viața sa persoanlă la finalul anului trecut, când a povestit despre iubitul său.

2020 mi-a adus și iubirea și mă bucur de ea. Toto este bine, ocupat cu proiectele lui. Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună și să ne bucurăm de fiecare zi. Nu am mers pe o idee sau pe rațiune, ci pe feeling, declara ea pentru viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...