Ce s-a întâmplat la primul concert susținut de Andra, după cele 3 luni de izolare. Succes răsunător pentru artistă

Iancu Andreea 02.06.2020, 18:41

Izolarea și lipsa unor activități recreative au afectat mulți români. Pe de altă parte, nici artiștii nu au avut viață ușoară, dat fiind faptul că o serie de evenimente și concerte stabilite au fost anulate. Totuși, luna iunie se anunță a fi una în care, treptat, măsurile de restricție se vor relaxa. Iar începutul este promițător. Andra, o artistă extrem de îndrăgită de public, a marcat Ziua Copilului, 1 iunie, cu un concert inedit. Primul după perioada de izolare.

Andra a făcut show în online

Poate că pare ireal, dar da, artiștii pot susține concerte în mediul online. În timp ce mulți au ales să organizeze sesiuni live, pe diferite platforme de socializare, se pare că există posibilitatea creării unei scene virtuale. Iar Andra a reușit să strângă un număr record de spectatori.

Andra și-a invitat fanii la primul concert, după trei luni de izolare. Spectacolul a fost susținut pe o scenă virtuală, timp de 45 de minute. Succesul a fost unul covârșitor. Aproape jumătate de milion de oameni au fredonat piesele artistei.

Concertul a fost disponibil pe contul artistei de Facebook și a bucurat fanii cu cele mai îndrgite piese. Astfel, Vina mea și Dorul, precum și melodii tradiționale românești au răsunat în boxele românilor.

Andra și-a surprins fanii încă o dată
Andra și-a surprins fanii încă o dată

Mesajul transmis de Andra

Se pare că ideea Andrei, dar și a echipei sale a fost bine primită. La 16 ore de la postare, reach-ul ajunsese la peste 1,1 milioane de oameni, avea 7100 de comentarii și peste 20.000 de reacții, potrivit paginademedia.ro. Andra a păstrat contactul cu publicul său permanent, transmițând mesaje live pe ecrane. Aceasta a mărturisit că scena îi lipsește mult, dar că este optimistă.

Aveam nevoie cu toții de acest concert, și voi, dar și noi. Ne este foarte dor să urcăm pe scenă și să simțim bucuria voastră de a asculta muzică. Acest concert este felul meu de a vă încuraja, de a vă transmite că sunt pregătită să organizez un concert pe o scenă reală imediat ce acest lucru va fi posibil și vom fi în siguranță, a declarat Andra.

Atmosfera pe care fanii o întâlnesc în concertele Andrei a fost adaptată și redată din plin cu ajutorul trupei sale. Pentru ca un astfel de concert să fie posibil, au fost implicați atât muzicieni, tehnicieni, sunetiști, graficieni, cât și specialiști în make-up și hairstyle. Astfel, în final, totul a arătat spectaculos.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...