„Era să nu ajung la emisiune. M-a oprit Poliția. Sare un polițist din mașina lor, îi dau buletinul, permisul, declarația, adeverința de la Antena 3. Mi-a cerut talonul, eu eram cu mașina lui tata. Arăt talonul. Apoi mi-a cerut asigurarea, pe care nu o găseam. A fost un adevărat circ. Nu am găsit-o. A venit să-mi dea avertisment. El a făcut circul ăsta pentru că n-am semnalizat când am oprit. Am tras și eu de volan și am pus frână. Tot ce am povestit a fost pe scurt. Mulțumesc Poliției din România că îmi confirmă tot ce am zis despre ea, dar absolut tot”, a declarat Mircea Badea.

mircea badea, politie, rca
Mircea Badea, oprit de Poliție în trafic: „A fost un adevărat circ”

Nu este prima oară când Mircea Badea este oprit în trafic de polițiști. Acesta a mai fost tras pe dreapta și pe data de 26 martie în baza procedurilor Ordonanței Militare nr.3. Despre acest eveniment, jurnalistul a spus că a avut o discuție superbă cu polițistul care tremura tot. Întreaga situație a durat cinci minute, timp în care Mircea Badea a prezentat mai multe documente spre a fi verificate, după care a primit aprobarea de a pleca.

„Cinci minute am stat acolo. Discuția a fost superbă pentru că îți dai seama că a fost frig. A venit unul, săracul, și tremura rău. Sper să nu fi răcit”, a declarat Mircea Badea în martie.