Ce s-a întâmplat între Gheorghe Turda și Nicoleta Voica la un an de la despărțire. Declarații în premieră

Redacția IMPACT 18.06.2020, 08:55

S-au despărțit acum un an, dar acum sunt iar împreună. Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu sunt din nou inseparabili. Surse din anturajul celor doi spun că cei doi nu formează un cuplu, dar nici despărțiți nu pot să stea.

Declarații în premieră la un an de la despărțire

După prima întâlnire, Nicoleta Voicu spunea că, oricât ar încerca, nu poate merge pe alt drum decât pe cel al lui Gheorghe Turda. La rândul său, Gheorghe Turda spunea la Antena Stars că între el și fosta iubită întâlnirile sunt normale, dar că nu se pune problema unei împăcări.

”A fost o întâlnire normală, între doi oameni normali, cu scaun la cap și atât! Doar atât! Ce dacă ne-am întâlnit. Doar nu suntem dușmani să ne certăm, să ne urâm între noi. Suntem oameni civilizați, iar eu sunt un tip cumsecade și foarte atent cu tot ce înseamnă sexul frumos. Relațiile mele au fost statornice, nu mă împac cu nimeni, pentru că nu mă împac. E foarte bine singur, așa cum sunt eu. Sunt un tip foarte conciliant. Las câteodată de la mine ca să fie bine, dar fiecare își croiește așternutul, vorba aceea, cum vrea să doarmă. Sunt niște probleme care au fost și nu mai sunt și gata. Am încheiat discuția”, a spus Gheorghe Turda, pentru Antena Stars.

La rândul ei, Nicoleta Voicu a venit cu o altă variantă:

”L-am întrebat de ce nu mă lasă în pace! Pentru că eu îmi doresc să rămân la o relație civilizată, ca între doi artiști care în momentul în care se întâlnesc, să nu întoarcă capul în sens opus. Și a spus că, practic, nici el nu știe ce vrea, dar nici nu mă poate lăsa în pace. Adică nici să renunțe de tot nu ar vrea. Cu siguranță, ceva acolo mai există pentru că noi am trăit și foarte multe lucruri frumoase împreună. Sunt convinsă că au existat și mai există sentimente. Nu ne e bine nici împreună, dar nici separat”, a spus Nicoleta Voicu.

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu nu mai sunt împreună dar sunt împreună
Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu nu mai sunt împreună dar sunt împreună

“Țin foarte mult la statutul în societate”

Despre împăcare nu poate fi vorba. Nicoleta are câteva reguli pentru a accepta o nouă relație alături de Gheorghe Turda.

”Noi ne-am întâlnit din ianuarie și până în prezent de vreo cinci ori, iar această doleanță a lui a fost exprimată de ”n” ori . Cred că a fost a o mia una șansă,. Nu știu ce să spun. Cel mai recent mesaj l-am primit săptămâna trecută, au fost multe semnale din partea lui. Un curs spre bine nu există pentru că eu nu sunt de acord cu această variantă. Țin foarte mult la statutul în societate. Dacă ar fi să mai fie ceva, eu nu aș accepta decât dacă relația ar fi publică, asumată, o împăcare sau o nouă șansă”, a mai mărturisit interpreta de muzică populară.