Ce s-a întâmplat între fiica și iubitul Andreei Marin. Violeta a reacționat după ce l-a cunoscut pe Adrian Brâncoveanu

Stan Filon 19.03.2023, 20:34

Ce s-a întâmplat între fiica și iubitul Andreei Marin! Fosta Zână a surprizelor a participat recent la o emisiune, unde a ales să vorbească despre cum se înțelege Violeta cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Vedeta de televiziune a făcut publică discuția pe care a avut-o cu fiica sa, înainte să i-l prezinte pe noul iubit.

Ce s-a întâmplat între fiica și iubitul Andreei Marin

Andreea Marin este o vedetă foarte discretă, însă mai are momente când mai „dă și din casă”. Frumoasa vedetă este sub lumina reflectoarelor de mult timp, însă a vrut ca unele aspecte ale vieții sale să fie ținute departe de ochii curioșilor.

Recent, Andreea Marin a participat la emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, unde a ales să vorbească despre viața sa, dar și despre relația foarte frumoasă pe care o are cu fiica sa, Violeta. Ei bine, prezentatoarea de televiziune a povestit ce a spus Violeta atunci când mama sa a anunțat-o că are un nou iubit.

Ce s-a intamplat intre fiica si iubitul Andreei Marin
Ce s-a intamplat intre fiica si iubitul Andreei Marin

„Primesc binele în viața noastră”

Violeta este fiica Andreei Marin din mariajul cu Ștefan Bănică Jr. Vedeta s-a recăsătorit apoi cu Tuncay Ozturk, însă nici mariajul cu acesta nu a rezistat prea mult și s-au despărțit în 2017. Vedeta s-a îndrăgostit însă din nou, de data aceasta de fostul consul al României la Tripoli, Libia. Relația dintre ei a mers foarte bine, iar vedeta a fost nevoit să i-l prezinte și fiicei sale.

„A fost cum să zic, o relație care s-a sudat imediat. Nu am avut nici cea mai mică problemă.Da, există această posibilitate, să nu te înțelegi, să nu-ți placă, nu a existat această problemă. Dimpotrivă, ea mi-a spus mai târziu: ‘Mami, eu nu sunt fericită dacă tu nu ești fericită! Dacă te văd fericită, primesc binele în viața noastră ca să fie așa’. M-a emoționat când mi-a spus lucrul ăsta, dar ideea e că și noi avem o relație matură și zic că o relație care e bună e benefică și pentru ea, nu doar pentru noi. Copilul nu se simte exclus, e parte din această poveste, așa cum pentru mine, în primul rând, copilul e pe locul întâi. Și e firesc să fie așa”, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii ‘Teo Show’.

Se mai căsătorește Andreea Marin?

Mulți se întreabă dacă Andreea Marin va face pasul cel mare și își va oficializa relația cu Adrian Brâncoveanu. Ei bine, prezentatoarea de televiziune a recunoscut că nu exclude acest pas, însă nici nu se grăbește.

„Nu, eu sunt și eu trecută prin viață, cu niște istorii pe care le știm în mare, și nu mă grăbesc, să zic așa. Nu vreau să zic nici ‘nu’, pentru că nu vreau să fiu omul absurd și nu sunt marcată pe viață de ceva. Ce merge, bine, ce nu merge, asta e, trebuie să ne vedem de vieți și unii și alții și trebuie să căutăm ce e mai bun pentru noi. Nu sunt deloc pe ideea stai acolo și suferă. Să ajungem până acolo și vom vedea (n.r. până la momentul cererii în căsătorie)”, a mai spus Andreea Marin, în cadrul aceleiași emisiuni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...