Ce s-a întâmplat între Denise Rifai și înlocuitoarea ei de la Realitatea. Prezentatoarea a făcut totul public

Redacția IMPACT 04.04.2020, 12:04
Ce s-a întâmplat între Denise Rifai și înlocuitoarea ei de la Realitatea. Prezentatoarea a făcut totul public

Denise Rifai, fosta prezentatoare a emisiunii „Legile puterii”, difuzată pe postul de televiziune Realitatea Plus o critică pe cea care i-a luat locul în platou, după demisia sa. Ce spune Rifai despre fostul purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale?

Denise Rifai, atac nejustificat către Mădălina Dobrovolschi

Mădălina Dobrovolschi, fosta purtătoare de cuvânt a președintelui Klaus Iohannis s-a întors pe micile ecrane. După trei ani în care a îndeplinit această funcție, s-a întors la profesia care a consacrat-o, însă cu bagaj de cunoștințe mult mai mare, după cum spune chiar ea.

Denise Rifai, jurnalista care a plecat de la Grupul Realitatea după un deceniu de activitate, povestește un episod în care s-a întors în redacția postului TV pentru a-și lua ultimele lucruri rămase și s-a întâlnit cu Mădălina Dobrovolschi, cea care i-a luat locul la pupitrul emisiunii. Rifai pare să aibă o antipatie majoră, dar total nejustitificată față de cea care a venit în locul ei la emisiune.

„Astăzi, la amiază, am avut treabă multă! Treabă multă de tot!  Și nu cu dl. Cristoiu, așa cum, probabil, v-ați fi așteptat! Am fost până la Realitatea, deh, moment greu, dar necesar… Trebuia să-mi recuperez din vasta garderobă. Rochii, pantofi, bijuterii, make-up. Acte! Documente multe! Ca tot omul, după 10 ani de activitate, zi de zi .

Șiiiiii! Surpriză! Că, așa e în viată! M-am întâlnit cu Mădălina Dobrovolschi, deci cu cea care, de astă seară, și-a propus să intre în casele dumneavoastră cu Emisiunea Mea, cu Denumirea Aleasă de mine, cu Decorul Meu, în Platoul Meu și chiar și cu unii dintre Invitații mei. Nu zic nimic, judecați dvs!

Și, ca să vă închei narațiunea, la plecare, doamna prezentator mi-a urat: O seara bună! Profit de ocazie, așadar, și îi întorc salutul doamnei prezentator, cu o dedicație muzicala, ca urare de Casă „nouă”! Mă rog, cât de „nouă” poate să fie Casa construită de Mine și de Echipa mea. Melodia o știți cu toții! O cântă Smiley! „În patul meu, pe muzica mea…”, scrie Denise Rifai pe blogul lui Ion Cristoiu.

Urmăriți Impact.ro și pe