Ce s-a întâmplat între Andreea Mantea şi fostul iubit. Acesta a fost, de fapt, motivul despărţirii

Ioana Bucur 30.03.2022, 11:48
Ce s-a întâmplat între Andreea Mantea şi fostul iubit. Acesta a fost, de fapt, motivul despărţirii

Pe plan profesional, se pregătește pentru un nou proiect uriaș. Pe plan emoțional, trece printr-o perioadă dificilă, dar din care sigur a avut multe de învățat. S-a aflat ce s-a întâmplat, de fapt, între Andreea Mantea şi fostul iubit, cel pe care a ales să îl țină departe de ochii străinilor pe toată durata relației. De ce a ales celebra brunetă ca drumurile lor să se despartă.

Andreea Mantea, dezvăluiri despre relația cu fostul iubit

Andreea Mantea se pregătește să revină pe micul ecran, ca gazdă a unei emisiuni matrimoniale ce promite să „rescrie modalitatea de a face reality show”. Dacă, pe plan profesional, lucrurile merg cât se poate de bine pentru ea, pe plan emoțional, realitatea este alta.

Sinceră și asumată, așa cum o știu deja de ani buni fanii săi, bruneta a vorbit despre despărțirea prin care a trecut, explicând care a fost motivul pentru care i-a spus adio fostului său iubit, un bărbat pe care l-a ținut departe de ochii curioșilor. Vedeta a mărturisit că a trăit o relație toxică, dar din care a avut multe de învățat.

„Ultimul lucru toxic din viața mea, pe care l-am eliminat, avea ochi, respira, era OK. Avea și două mâini, și două picioare. Dar nu mai puteam, era toxic”, a spus Andreea Mantea, potrivit Cancan.

Ce s-a întâmplat între Andreea Mantea şi fostul iubit. Acesta a fost, de fapt, motivul despărţirii
Andreea Mantea

„Aia e o experiență, nu o poți numi relație sau căsnicie sau ceva frumos”

Andreea Mantea nu regretă experiențele negative pe care le-a avut, reușind să extragă din fiecare câteva lecții de viață. O relație toxică, spune ea, este o etapă prin care ar fi bine să treacă fiecare femeie pentru a putea înțelege mai bine ce își dorește și ce greșeli să nu mai repete.

„Aia e o experiență, nu o poți numi relație sau căsnicie, sau ceva frumos. Orice femeie are nevoie de o relație toxică la un moment dat, dacă e o femeie căreia îi place să simtă adrenalina, dar e o perioadă, după care zice gata!”, a mai spus vedeta.

Emisiunea pe care Andreea Mantea o va prezenta la Kanal D se numește „Casa iubirii”, un dating show ce promite să fie o experienţă cu totul nouă pentru telespectatori. Filmările se vor desfășura exclusiv în București, într-un spaţiu care a fost ridicat de la zero, transformat într-o adevarată casă, care să raspundă nevoilor reale ale participanţilor la acest reality show. Constructia, unică în România, a fost realizată special pentru această emisiune, asigurând facilităţile pentru filmarea la cele mai înalte standarde tehnologice ale unei producţii impresionante.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...