Ce s-a întâmplat între Andreea Mantea şi fostul iubit. Acesta a fost, de fapt, motivul despărţirii

Ioana Bucur 30.03.2022, 11:48
Ce s-a întâmplat între Andreea Mantea şi fostul iubit. Acesta a fost, de fapt, motivul despărţirii

Pe plan profesional, se pregătește pentru un nou proiect uriaș. Pe plan emoțional, trece printr-o perioadă dificilă, dar din care sigur a avut multe de învățat. S-a aflat ce s-a întâmplat, de fapt, între Andreea Mantea şi fostul iubit, cel pe care a ales să îl țină departe de ochii străinilor pe toată durata relației. De ce a ales celebra brunetă ca drumurile lor să se despartă.

Andreea Mantea, dezvăluiri despre relația cu fostul iubit

Andreea Mantea se pregătește să revină pe micul ecran, ca gazdă a unei emisiuni matrimoniale ce promite să „rescrie modalitatea de a face reality show”. Dacă, pe plan profesional, lucrurile merg cât se poate de bine pentru ea, pe plan emoțional, realitatea este alta.

Sinceră și asumată, așa cum o știu deja de ani buni fanii săi, bruneta a vorbit despre despărțirea prin care a trecut, explicând care a fost motivul pentru care i-a spus adio fostului său iubit, un bărbat pe care l-a ținut departe de ochii curioșilor. Vedeta a mărturisit că a trăit o relație toxică, dar din care a avut multe de învățat.

„Ultimul lucru toxic din viața mea, pe care l-am eliminat, avea ochi, respira, era OK. Avea și două mâini, și două picioare. Dar nu mai puteam, era toxic”, a spus Andreea Mantea, potrivit Cancan.

Ce s-a întâmplat între Andreea Mantea şi fostul iubit. Acesta a fost, de fapt, motivul despărţirii
Andreea Mantea

„Aia e o experiență, nu o poți numi relație sau căsnicie sau ceva frumos”

Andreea Mantea nu regretă experiențele negative pe care le-a avut, reușind să extragă din fiecare câteva lecții de viață. O relație toxică, spune ea, este o etapă prin care ar fi bine să treacă fiecare femeie pentru a putea înțelege mai bine ce își dorește și ce greșeli să nu mai repete.

„Aia e o experiență, nu o poți numi relație sau căsnicie, sau ceva frumos. Orice femeie are nevoie de o relație toxică la un moment dat, dacă e o femeie căreia îi place să simtă adrenalina, dar e o perioadă, după care zice gata!”, a mai spus vedeta.

Emisiunea pe care Andreea Mantea o va prezenta la Kanal D se numește „Casa iubirii”, un dating show ce promite să fie o experienţă cu totul nouă pentru telespectatori. Filmările se vor desfășura exclusiv în București, într-un spaţiu care a fost ridicat de la zero, transformat într-o adevarată casă, care să raspundă nevoilor reale ale participanţilor la acest reality show. Constructia, unică în România, a fost realizată special pentru această emisiune, asigurând facilităţile pentru filmarea la cele mai înalte standarde tehnologice ale unei producţii impresionante.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...