Ce s-a întâmplat în vacanța de lux a Andreei Bălan cu noul iubit. Primele declarații ale vedetei

Ana Ionescu, Cristi Ionică 26.05.2021, 08:25

Andreea Bălan a petrecut clipe de vis alături de noul său iubit Tiberiu Argint. Cei doi au împlinit un an de relație și au ales să sărbătorească departe de România, într-o țară în care artista nu mai fusese niciodată.

În ce destinație de lux au petrecut Andreea Bălan și iubitul său un an de relație

Tiberiu Argint i-a făcut o surpriză Andreei cu ocazia împlinirii unui an de relație și a dus-o într-o vacanță exclusivistă în Dubai. Cei doi s-au distrat de minune, s-au relaxat și și-au mărturisit public dragostea pentru prima oară, pe rețelele de socializare, unde artista a postat numeroase imagini din vacanța romantică.

După despărțirea de George Burcea, cu care are împreună două fetițe, Andreea Bălan a preferat ca relația cu Tiberiu să fie una discretă. A mărturisit că își dorește liniște, iar de această dată nu va mai vorbi public despre viața personală.

„Sunt fericită, sunt împlinită, lucrurile se aşază. Toată perioada cu separarea, cu divorţul a trecut, a trecut aproape un an de zile de atunci. Acum sunt foarte liniştită şi vreau această latură a vieţii mele să o ţin pentru mine. Toată viaţa mea a fost o carte deschisă de la 12 ani, aşa că am hotărât acum că această parte să o ţin deocamdată pentru mine. Când va trebui să aflaţi ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să ţin pentru mine. E important să ai susținere, un sprijin”, mărturisea Andreea în urmă cu câteva luni.

La împlinirea unui an de relație, Andreea a lasat însă discreția deoparte și și-a încântat fanii cu cele mai frumoase imagini din vacanța romantică. În fiecare zi și-a ținut admiratorii la curent cu tot ceea ce a făcut cu iubitul său în Dubai. S-au distrat de minune, au vizitat tot ce au putut, iar Andreea a declarat că a fost super încântată de arhitectura Dubaiului.

”Am stat într-un loc foarte frumos, exclusivist, am ales niște locuri frumoase împreună și mi-a plăcut tot ceea ce am văzut. Vreau, de data aceasta, să fim discreți. Important este că ne iubim, ne respectăm și că trăim lucruri frumoase împreună”, a povestit Andreea Bălan.

Andreea Bălan plănuiește o nouă vacanță. Cu cine va pleca

Andreea și Tiberiu urmează să revină în țară, iar cântăreață a plănuit deja o altă vacanță. De data aceasta va merge în Egipt, alături de mama sa și cele două fetițe. Cântăreața a mărturisit că fiica ei Ella este înnebunită după vacanțe și așteaptă cu mare entuziasm călătoria. Nici în plan profesional, Andreea nu se poate plânge. Se pare că totul îi merge foarte bine. Artista a mărturisit că odată cu relaxarea restricțiilor va începe din nou munca și deja are stabilite șapte evenimente private și abia așteptă să se întâlnească cu publicul numeros de la concerte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI