Ce s-a întâmplat în familia Oanei Roman după despărțirea de Marius Elisei. Reacția e total neașteptată

Badea Violeta 22.03.2023, 17:05

La mijlocul lunii ianuarie, Oana Roman și Marius Elisei au celebrat 10 ani de relație, apoi s-au despărțit. Separarea a fost una cu scandal, cei doi aruncându-și cuvinte grele în spațiul public. Ce s-a întâmplat ulterior în familia vedetei? De curând, celebra influenceriță a dezvăluit totul!

Oana Roman, noi dezvăluiri după despărțirea de Marius Elisei

În urmă cu ceva timp, Oana Roman a anunțat că ea și Marius Elisei s-au despărțit după nu mai puțin de 10 ani de relație. Cei doi au împreună și o fetiță, pe Isabela, în vârstă de nouă ani.

Anunțul despărțirii a fost făcut de fiica lui Petre Roman, pe contul său personal de Instagram. De curând, influencerița a dezvăluit cum a reacționat mama sa la auzul veștii că ea și Marius Elisei au decis să meargă pe căi separate.

„La noi nu există asta cu mama care să se bage în viața copiilor. La noi nu a existat niciodată chestia asta. Mama întotdeauna mi-a spus: nu pot să decid pentru tine, nu pot să îți influențez deciziile, pot doar să îți răspund la niște întrebări dacă vii să mi le pui, îți dau un sfat dacă vii să mi-l ceri, altfel sub nicio formă și dacă tu ești fericită eu sunt fericită pentru tine, dar eu nu mă bag în viața ta, pentru că nu am dreptul să fac asta.

Noi așa am fost crescute. Ea m-a mai întrebat cum e, ce se întâmplă, ești ok. I-am spus că eu sunt foarte ok, iar a zis că dacă eu sunt ok, atunci asta e important.”, a declarat Oana Roman pentru wowbiz.ro.

Citește și Oana Roman, dezvăluiri după despărțirea de Marius Elisei. „Am foarte multe lucruri de făcut”!

Oana Roman
Oana Roman

Cum se mai simte Mioara Roman? Ce spune fiica sa

Mioara Roman este în continuare internată într-un centru de recuperare, însă starea sa de sănătate este bună. Fiica sa, Oana, o vizitează ori de câte ori are ocazia și are grija ca acesteia să nu-i lipsească nimic.

„Am fost la mama, i-am dus flori, cadouri. Fusese la ora de kinetoterapie, am stat puțin de vorbă. Am vrut să ieșim în curte, dar mi-a zis că e obosită. Pentru ea ora aia de gimnastică și kineto e destul de solicitantă și a rămas că ieșim la plimbare data viitoare. Acolo unde este ea au vreo trei hectare de curte, un lac, pădure, bănci, este absolut superb.

Pentru că s-a încălzit, o să ieșim în curte să ne plimbăm și să bem o cafea. E tot timpul mă duc, mă văd cu ea mai des decât mă vedeam când stătea la casa ei și eu la casa mea, dar și atunci când stătea cu noi, pentru că eu plecând dimineața și venind seara, erau zile în care nu mă întâlneam cu ea. Acum, cumva, o văd mai constant.

Nu există să nu mă duc să nu îi duc o floare, fructe. Ea acolo are tot ce vrei. E o doamnă acolo care face plăcinte, tot felul de bunătăți în fiecare zi și câteodată îmi vine o poftă și mă duc de drag să mănânc și eu o plăcintă caldă, cum mănâncă mama în fiecare zi. Chiar are tot ce îi trebuie acolo. Au un salon super frumos de manichiură, pedichiură, coafor, au și cafenea, bibliotecă, cinema, tot ce îți poți imagina.”, a mărturisit influencerița, potrivit aceleiași surse.

Citește și Oana Roman, decizie radicală după despărțirea de Marius Elisei. Ce schimbare plănuiește să facă. „E mult prea mult”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...