Ce s-a întâmplat în casa Puterea Dragostei. O concurentă de la Kanal D, mesaj dur: ”Le-aș da acum o palmă!”

Rădulescu Valentin 13.06.2020, 14:52

În emisiunea matrimonială Puterea Dragostei difuzată pe Kanal D, apar mereu tot felul de conflicte între concurenți, dar acum una dintre fete a lansat un mesaj dur pe rețelele de socializare. Concurenta a mărturisit că a oferit cuiva mai mult decât trebuia, lucru ce a atras și atenția fanilor.

O concurentă a răbufnit! Ce se întâmplă în casa Puterea Dragostei?

Ramona din cadrul emisiunii Puterea Dragostei a publicat recent un mesaj șocant pe rețelele de socializare. Fata a fost prinsă în mai multe discuții provocate de Ella și Livian, iar de astfel se vorbește și de o posibilă relație dintre Ramona și Livian, dar nimic nu este încă concret. Mesajul postat pe rețelele de socializare au atras atenția fanilor, care nu știu cu siguranță care este persoana căruia i se adresează. În mesajul făcut public de către Ramona reiese faptul că cineva pe care l-a primit cu drag în viața ei i-ar fi făcut rău, fapt pentru care acum regretă.

„De unii oameni ce au trecut prin viața mea, mi-e scârbă. Le-am oferit încredere mai multă decât meritau, iar ei rămâneau cu mâinile întinse cerând mai mult și mai mult. Mi-e scârbă de ei c-au stors din mine sentimente frumoase și le-au întinat apoi în viclenia lor murdară, au lovit cu bârfe în spatele acelei persoane care le-ar fi luat apărarea  și i-ar fi ajutat oricând. I-am primit în viața mea, unde era liniște și pace, iar când au plecat, au lăsat în urmă haos. Mi-e scârbă de acele persoane, de vorbele lor, de faptele lor și de sufletul lor. Și daca aș primi o a doua șansă, acestor persoane le-aș da acum o palmă, în loc de acel prim ”bună” oferit”, este mesajul postat de Ramona.

Ce s-a întâmplat în casa Puterea Dragostei. O concurentă de la Kanal D, mesaj dur: ”Le-aș da acum o palmă!”
Ce s-a întâmplat în casa Puterea Dragostei. O concurentă de la Kanal D, mesaj dur: ”Le-aș da acum o palmă!”

Ramona de la Puterea Dragostei, trecut șocant!

Fata a vorbit în urmă cu ceva timp și despre trecutul ei amoros. Aceasta a avut o relație cu un cetățean de etnie romă, dar care provenea dintr-o familie extrem de conservatoare. Pe vremea când avea vârsta de 18 ani, Ramona a rămas însărcinată, iar imediat de la nașterea copilului iubitul ei l-a părăsit. Totodată, Concurenta de la Puterea Dragostei a mărturisit că nu a avut nici o vină pentru destrămarea relației care a durat un an și jumătate

„Am pierdut multe în viaţă, dar cel mai mult mă doare şi regret că am pierdut cea mai importantă persoană din viaţa mea. L-am întâlnit pe el, pe băiatul pe care l-am iubit cel mai mult, dar pe el a trebuit să-l părăsesc, obligată de cei din jur, care, cică, îmi voiau binele. Aşa am mai pierdut o persoană importantă!!! Acum am rămas aproape singură, iar suferinţa m-a schimbat în rău…Am pierdut tot ce aveam mai de preţ. Oare mai am de pierdut ceva?”, a mărturisit Andreea după despărțirea de partenerul ei.

Urmăriți Impact.ro și pe