Ce s-a întâmplat în casa Mirelei Vaida după ce s-a întrerupt emisiunea Acces Direct

Elena Avramescu 03.08.2020, 20:24

De scurt timp, emisiunea prezentată de Mirela Vaida, Acces Direct, a fost suspendată pe termen nedeterminat, după ce au fost descoperite mai multe cazuri de coronavirus, printre care și Vulpița cu Viorel fiind printre cei infectați cu COVID-19. De atunci, Mirela Vaida stă în izolare.

Ce s-a întâmplat în casa Mirelei Vaida

Totul a început la sfărșitul lunii iulie, atunci când încă un angajat al emisiunii a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, ducând la sistarea filmărilor. Mirela Vaida a fost cea care a dat trista veste fanilor emisiunii, anunțând că s-a luat decizia ca întreaga echipă să se izoleze, pentru a preveni răspândirea virusului și mai mult, cu atât mai mult cu cât membrii echipei erau în contact direct și cu invitații emisiunii.

Totul este ok acum, toată lumea este monitorizată, iar situația este sub control fiindcă se ține legătura cu DSP-ul. Vestea că Vulpița și Viorel au fost infectați cu noul coronavirus a căzut ca un trăsnet pentru producătorii show-ului Acces Direct, însă când s-a aflat că și un angajat s-a infectat, s-a luat decizia ca toata lumea să meargă în vacanță.

„Pentru siguranța mea și a familiei, voi repeta testul PCR”

Momentan, Mirela Vaida nu prezintă simptome de Covid-19 și își face testul PCR periodic, pentru a fi sigură că nu-și pune în pericol soțul și cei trei copii. În plus, profită de timpul liber pentru a se relaxa și distra alături de familia sa. Astfel că aceasta s-a distrat în curte alături de copii și a participat și la o bătaie cu perne.

Ce s-a întâmplat în casa Mirelei Vaida
Ce s-a întâmplat în casa Mirelei Vaida

„Eu mă simt foarte bine, deocamdată, fără vreun simptom specific și sper să rămân așa! Pentru siguranța mea și a familiei, voi repeta testul PCR în mod periodic! Vă mulțumim pentru înțelegere și griji și abia aștept să ne reîntoarcem în direct, zilnic! Sunt alături de colegii mei aflați deja in izolare și mă rog să treacă repede și bine peste această perioada! Să aveți cu toții liniște și sănătate!! Doamne ajută!”, a scris Mirela Vaida pe rețelele de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...