Ce s-a întâmplat după ce Mihai Gâdea a plecat din emisiune de la Antena 3. De-abia acum s-a aflat

Stan Filon 25.11.2020, 08:48
Ce s-a întâmplat după ce Mihai Gâdea a plecat din emisiune de la Antena 3. De-abia acum s-a aflat

Mihai Gâdea a plecat din emisiune de la Antena 3. Telespectatorii au rămas cu gura căscată, luni seara, când după două ore de emisiune Mihai Gâdea cere pauză publicitară, apoi după pauză nu se mai prezintă în platoul emisiunii prezentate chiar de el, de unde nu a lipsit de prea multe ori. Oamenii au fost intrigați când după publicitate au văzut pe altcineva la cârma emisiunii.

Ce s-a întâmplat la Antena 3 după ce Mihai Gâdea a plecat pur și simplu din emisiune

Ei bine, au venit și cifrele de audiențe, care sunt cu adevărat remarcabile. Mihai Gâdea le-a transmis, luni seară, telespectatorilor că nu a pregătit emisiunea cum trebuie și că nu se simte bine deloc. Cu toate acestea, totul a decurs bine timp de două ore. După monologul său obișnuit, Gâdea și-a continuat emisiunea fără probleme și nimic nu anunța ceea ce s-a întâmplat de la ora 22.00.

După două ore, prezentatorul a cerut publicitate, însă totul a luat o turnură fără precedent. De la ora 22.00, Mihai Gâdea nu a mai fost prezent în emisiune. Aceasta a fost moderată de către Oana Zamfir. Chiar și așa, Antena 3 a bătut marele competitor la nivel de audiențe. Cifrele spun totul. Doar pe primul slot al emisiunii, RTV a fost peste Antena 3 la audiențe. 2.6 față de 2.1. De la ora 21.15, conform cifrelor publicate de capital.ro, Antena 3 a condus.

Ce s-a intamplat dupa ce Mihai Gadea a plecat din propria sa emisiune
Ce s-a intamplat dupa ce Mihai Gadea a plecat din propria sa emisiune

Cifrele de audiență spun totul

A depășit cifra 3 până la ora 21.00. 3.3 și 3.2, în timp ce România TV s-a situat cu un punct de rating mai jos. De la ora 22.00, România TV a scăzut și mai mult, puțin peste 1. Antena 3 a scăzut, la rândul ei, dar a avut audiență peste România TV.

Antena 3 s-a descurcat de minune și fără Mihai Gâdea la pupitru. Televiziunea a continuat să fie în fața România TV chiar dacă cifrele au fost mai mici. Probabil că telespectatorii obișnuiți să-l vadă pe Mihai Gâdea la acea oră la televizor au fost intrigați de faptul că acesta lipsește. Marți seara, Mihai Gâdea a revenit, însă nu a amintit deloc de plecarea sa neanunțată de la emisiune.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...