Ce s-a întâmplat, de fapt, la petrecerea Deliei. Artista a împlinit 39 de ani

Iancu Andreea 08.02.2021, 08:26
Ce s-a întâmplat, de fapt, la petrecerea Deliei. Artista a împlinit 39 de ani

Delia a aniversat în urmă cu o zi frumoasa vârstă de 39 de ani. Deși este obișnuită cu evenimentele excentrice, celebra artistă s-a rezumat anul acesta la o aniversare restrânsă, acasă, în compania familiei sale. Cu toate că nu a avut alături toată gașca de prieteni, petrecerea Deliei a fost una reușită, marcată de amintiri, voie bună și momente hazlii.

Cântăreața a împlinit 39 de ani. Cum a fost la petrecerea Deliei

A devenit cunoscută datorită trupei N&D, pe care a format-o alături de Nicolae Marin, alias Nick, în anii 2000. Cei doi au făcut furori cu piese precum „Vino la mine”, „Vreau să plâng” sau „Nu e vina mea”, pe care publicul le apreciază chiar și la două decenii distanță. Calitățile și talentul Deliei erau incontestabile încă de atunci, iar cariera solo, pe care artista a început-o imediat după destrâmarea trupei, s-a bucurat de un succes fulminant. Artista reușește să ajungă în topuri cu fiecare piesă lansată și de câțiva ani se numără inclusiv printre vedetele de televiziune autohtone.

Delia îmbină muzica și aparițiile TV în unele dintre cele mai cunoscute producții. Artista este jurat X Factor de ani buni, dar se distrează copios și de la masa juriului iUmor. Cu o notorietate ce nu mai are nevoie de confirmări, Delia poate fi considerată una dintre cele mai de succes artiste din România. În urmă cu o zi, vedeta a împlinit 39 de ani și în ciuda faptului că obișnuiește să se înconjoare de prieteni și adoră petrecerile extravagante, artista a preferat ca anul acesta să îl petreacă alături de familie.

Artista a petrecut aniversarea de 39 de ani alături de familie
Artista a petrecut aniversarea de 39 de ani alături de familie

Tatăl artistei a deschis cutia cu amintiri. Ce a povestit despre copilăria Deliei

Și nu se poate spune că nu s-a distrat. Cu o energie debordantă, un zâmbet molipsitor și voie bună la ordinea zilei, petrecerea Deliei a fost un succes alături de cei apropiați. Artista a postat mai multe clipuri pe InstaStory în care s-a putut remarca faptul că i-a avut alături de părinți, soțul său, Răzvan Munteanu și pe sora sa, Oana, alături de cei doi nepoței, Jessie și Bubu, dar și alți invitați din familie. Delia s-a bucurat de prezența micuților, pe care i-a invitat la o sesiune de joacă prin dressing-ul său impresionant. Apoi și-a delectat invitații cu mișcări de dans, pe care le-a postat pe contul său de Tik Tok, urmând ca în perioadele de relaxare să asculte povești despre copilăria sa.

Responsabil cu amintirile a fost chiar tatăl Deliei, care a povestit cu plăcere despre perioada în care micuța artistă făcea cunoștință cu tainele pianului. La fel de zglobie, Delia reușea cu greu să reziste la lecțiile de pian fără să nu îl pună pe jar pe tatăl său. Ion Matache le-a adus zâmbetul pe buze tuturor invitaților în timp ce descria „lupta” pe care o ducea cu artista în timpul repetițiilor la pian. Se pare că Delia a fost un copil energic, la fel ca și acum, reușind să îl scoată din minți aproape pe părintele său. Ion Matache a dezvăluit că fiecare lecție la instrument era marcată de întreruperi constante pentru că Delia ba avea nevoie să își așeze scaunul mai bine, ori trebuia să meargă la toaletă sau să bea apă. Practic, lucruri cunoscute oricărui copil de vârsta ei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...