Ce s-a întâmplat, de fapt, la nunta lui Ștefan Bănică din Bulgaria. Secretul a apărut după mai bine de 5 ani

Ana Anitoiu 10.08.2022, 11:29

Ștefan Bănică Jr. și partenera lui de viață, Lavinia Pârva, au povestit ce s-a întâmplat, de fapt, la nunta lor, ce a avut loc în urmă cu mai bine de cinci ani, în Bulgaria. Cele două vedete au dezvăluit un detaliu emoționant despre ceremonia în cadrul căreia au devenit soț și soție.

Ce s-a întâmplat la nunta lui Ștefan Bănică cu Lavinia Pârva

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva, care au împreună un fiu, Alexandru, născut în 2019, s-au căsătorit în Bulgaria, departe de ochii curioșilor, cu doi ani înainte de a deveni părinți. Deși cele două vedete preferă să păstreze discreția în privința vieții lor personale, au dezvăluit în cele din urmă un detaliu emoționant de la nunta lor.

„Ceremonia noastră a avut loc într-un loc de poveste, exact unde ne-am dorit. A fost un eveniment aşa cum ne place nouă, iar cel mai important e că am fost înconjuraţi de cei mai apropiaţi prieteni.

Am reuşit să le aducem lacrimi de bucurie pe chip celor din familie, mai cu seamă că tatălui meu i s-a îndeplinit visul de a mă conduce la altar, într-un cadru de poveste”, a spus Lavinia Pârva, potrivit Viva.ro.

„A fost exact ceea ce ne-am propus, un eveniment în adevăratul sens al cuvântului, pentru noi, pentru cei dragi, într-un loc superb. Ce ne puteam dori mai mult?!”, a adăugat și Ștefan Bănică.

Ce s-a intamplat, de fapt, la nunta lui Stefan Banica din Bulgaria
Lavinia Parva si Stefan Banica

Ștefan Bănică, detalii din viața personală

De asemenea, Ștefan Bănică a dezvăluit că are parte de susținere din partea soției și mamei sale, precum și din partea copiilor lui mai mari, Radu Ștefan și Violeta, pe care îi are din relația cu Camelia Constantinescu, respectiv din căsnicia cu prezentatoarea de televiziune Andreea Marin.

„De peste 15 ani, lunile de toamnă şi iarnă – poate în ultimii doi ani nu atât de intens – pentru mine, profesional, sunt identice: emisiuni TV – fie Dansez pentru tine, fie X Factor, Dancing on Ice – Vis în doi, spectacole la teatru, concerte şi, evident, luna decembrie, care e luna concertelor de Crăciun. Plus alte activităţi care pot apărea: înregistrări, filmări videoclipuri, repetiţii etc.

Aşa că simt că există o presiune pe care o am de fiecare dată în această perioadă şi care mă obligă să am o disciplină riguroasă, ca să pot duce la bun sfârşit toate lucrurile astea. În toți anii ăştia am învăţat, zic eu, să las din ce în ce mai mult la uşă problemele profesionale în momentul în care intru în casă. Nu întotdeauna reuşesc, dar sunt recunoscător pentru faptul că soţia mea, copiii mei, mama mea mă înţeleg şi mă susţin”, a spus artistul.

La rândul ei, cântăreața Lavinia Pârva a spus că a învățat, de-a lungul timpului, că mai bine decât ea însăși nu poate rezolva nimeni nicio problemă. Însă, acest lucru nu exclude un sprijin moral din partea partenerului de viață, despre care a spus că este binevenit oricând.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...