Ce s-a întâmplat, de fapt, la botezul fiului Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă. Detalii în premieră

Diana Dumitrache 06.07.2020, 12:01

A fost mare sărbătoare în familia lui Victor Pițurcă. Cristina Ich şi Alex au trăit momente emoţionante la botezul fiului lor, Noah Alexandru.

Creştinarea micuţului Noah Alexandru, motiv de mare bucurie

Duminică, 5 iulie, Cristina Ich și Alex Pițurcă au reușit să-și creștineze copilul, pe Noah Alexandru. Evenimentul a avut loc într-un cadru de poveste. Inițial, aceştia plănuiau să-și încreștineze micuțul la un castel din Franța, departe de ochii presei și ai criticilor.

De asemenea, frumoasa moldoveancă a mai specificat acum ceva timp că nu va publica nicio imagine de la fericitul eveniment.

 Palatul Mogoşoaia, cadru de basm

Îmbrăcați de gală, fericiții părinți au fost extrem de emoționați pe tot parcursul evenimentului, scriu cei de la SpyNews. Cristina Ich a purtat o rochie albă, transparenta, iar Alex Pițurcă o cămașă în aceeași nuanță și o pereche de pantaloni deschiși la culoare.

Alături de ei, la Palatul Mogoşoaia, au fost rudele, dar și cei mai apropiați prieteni ai celor doi, care nu au putut lipsi de la marele eveniment. Cristina a publicat mai multe imagini de la petrecere pe rețelele de socializare.

E botezul fiului nostru. Sunt emoționată. N-am vrut să spun, dar asta se petrece acum,, a spus modelul, pe Instagram.

Cei doi părinţi, surprinşi sărutându-se

cristina ich, alex piturca, botez
Ce s-a întâmplat, de fapt, la botezul fiului Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă. Sursa foto: SpyNews

Frumoasa mămică a discutat cu invitații sau s-a filmat cu telefonul când dansa, timp în care fericitul tătic a discutat cu angajaţii Palatului Mogoşoaia pentru ca totul să fie perfect. Cei doi au fost mereu cu zâmbetul pe buze, iar la un moment cei doi s-au lăsat duşi de val şi s-au sărutat pasional.

Bruneta a devenit pentru prima dată mamă pe data de 25 octombrie, când a dat naștere unui băiețel perfect sănătos, la un spital din Capitală. La naștere, vedeta a întâmpinat mai multe probleme de sănătate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...