Ce s-a întâmplat, de fapt, între Denise Rifai și Dan Negru. Prezentatoarea a recunoscut în sfârșit

Andreea Bisinicu 24.01.2021, 18:16
Ce s-a întâmplat, de fapt, între Denise Rifai și Dan Negru. Prezentatoarea a recunoscut în sfârșit

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Denise Rifai și Dan Negru. Prezentatoarea a recunoscut, în sfârșit, ce s-a întâmplat în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai atunci când l-a invitat pe regele audiențelor de la Antena 1. Reacția prezentatoarei de la Kanal D, după ce fanii au spus să Dan Negru ar fi pus-o în dificultate în timpul interviului.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Denise Rifai și Dan Negru

Emisiunea lui Denise Rifai de pe Kanal D face furori atât pe TV, cât și în mediul online. 40 de întrebări cu Denise Rifai este un format de televiziune care permite prezentatoarei TV să adreseze cele mai dure, controversate sau incomode întrebări invitaților săi de seamă, printre care se numără oameni de televiziune, vedete, artiști, jurnaliști sau oameni politici.

Una dintre edițiile care au rupt audiențele și au stârnit un val de comentarii pe rețelele de socializare a fost cea în care Denise Rifai l-a avut ca invitat pe Dan Negru, regele Revelioanelor de la Antena 1. Ce reacție a avut Denise Rifai, după ce urmăritorii emisiunii de la Kanal D au scris, pe rețelele de socializare, că Dan Negru a pus-o în dificultate pe moderatoarea show-ului:

„Dan Negru a fost un invitat imprevizibil. Dar, pe de altă parte, acesta este formatul, cum spuneam, foarte riguros. Eu îl respect foarte mult pe Dan Negru, știu că și el pe mine. Pentru cei care au urmărit emisiunea, cu siguranță au existat momente amuzante, care le-au descrețit frunțile. Dacă Dan va avea nevoie de mine la Revelioanele lui, eu îl ajut.” , a declarat Denise Rifai pentru click.ro

Cum a pus-o în dificultate Dan Negru pe Denise Rifai, în propria ei emisiune

Două firi foarte diferite, Denise Rifai și Dan Negru au oferit momente savuroase, care au descrețit frunțile telespectatorilor, în timpul interviului din cadrul emisiunii 40 de întrebări de pe Kanal D. Regele audiențelor nu a fost un interlocutor foarte comod pentru prezentatoarea Kanal D, iar între cei doi au fost câteva momente tensionate. De exemplu, Dan Negru a făcut două intervenții telefonice, în timpul show-ului, când i-a sunat pe maestrul Florin Piersic și pe fostul său coleg Ovidiu Cuncea.

Aceste lucruri, deși obișnuite pentru fostul prezentator al emisiunii „Next Star”, nu i-au convenit foarte tare lui Denise Rifai, care s-a arătat vizibil stânjenită de situația creată. Mai mult, la un moment dat, Dan Negru s-a ridicat de pe scaun și a atins-o pe amfitrioana emisiunii pe umăr, lucru care a deranjat-o, din nou, pe interlocutoarea sa, care i-a spus: „Nu sunteți un invitat foarte confortabil, domnule Negru”.

Dan Negru a facut furori in mediul online, dupa ce a fost invitat in emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D
Dan Negru a facut furori in mediul online, dupa ce a fost invitat in emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D

40 de întrebări cu Denise Rifai este un format de televiziune care se bucură de un real succes, pe piața din România. Până acum, prezentatoarea emisiunii a avut nenumărați invitați de seamă, printre care îi amintim pe Ion Cristoiu, Dan Negru, Adrian Năstase, Cristi Borcea, Anamaria Prodan Reghecampf, Teo Trandafir și Irinel Columbeanu. Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai este difuzată o dată pe săptămână, marți seara, de la orele 22.30, numai la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe