Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Dan Petrescu în spital. Dezvăluiri de ultimă oră

Marian Cărăvan 07.08.2020, 11:20

Dan Petrescu s-a numărat printre persoanele infectate cu noul virus și a fost nevoit să stea și în spital, și acasă în izolare. Antrenorul campioanei României nu a avut de ales și a stat departe de elevii săi, urmărind „finala campionatului” la televizor. Nu i-a fost deloc ușor, dar s-a bucurat la final de succesul elevilor săi. A primit trofeul acasă.

Dan Petrescu a dormit cu trofeul

Pentru că nu a putut fi prezent pe stadionul „Ion Oblemenco”, la finala cu Universitatea Craiova, antrenorul CFR-ului a primit trofeul în izolare. S-a bucurat enorm, ca și cum ar fi fost pe teren, la festivitatea de premiere. „Bursucul” nu s-a desprins de trofeu o noapte întreagă. Al treilea titlu consecutiv ajunge la gruparea din Gruia, performanță care i se datorează antrenorului Dan Petrescu. „Super Dan” a dormit o noapte cu trofeul care se adaugă unui palmares tot mai vizibil al formației ardelene.

„Am dormit cu trofeul. Mie îmi place să dorm cu trofee. Eu mi l-am pus singur, cu medalie, cu tot, aici. Mie îmi place în primele seri să îl am lângă”, a declarat antrenorul român care a spus ce trebuie să se întâmple la CFR pentru ca echipa să ia titlul și la anul.

„Ca să mai luăm un titlu, trebuie să vină jucătorii pe care îi vreau eu, ca de obicei, pentru că lotul l-am făcut eu. Să îmi dea mână liberă până la capăt și sunt șanse”, a adăugat Dan Petrescu.

„Trofeul, tricoul și medalia de campion au ajuns la Mister! ❤️

⚽ Împreună cu un grup de jucători fantastic, Dan Petrescu a reușit să câștige cel de-al treilea titlu consecutiv pe banca echipei noastre! ❤️

Felicitări, Dan Petrescu, pentru un nou succes important la CFR Cluj!”, a postat gruparea ardeleană pe pagina oficială de Facebook

Dan Petrescu, testat pozitiv cu noul virus. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu antrenorul în spital

Vestea că și Dan Petrescu este infectat cu noul virus a picat ca un trăznet în dimineața zilei de 22 iulie. Panică mare în Gruia, pentru că tocmai omul care conducea echipa spre succes se afla în această situație nedorită. Antrenorul campioanei României a vorbit despre momentele respective, despre cum a fost perioada de carantină și ce s-a întâmplat în săptămâna în care a stat internat în spital. Detalii neștiute până acum.

„Nu am avut niciun simptom, dar a trebuit să respect regulile. Nu mă prindeam că am dacă nu îmi făceau analize, nu am avut nimic niciodată. Am stat o săptămână în spital, aș vrea să le mulțumesc celor de acolo, m-au tratat extraordinar”, a mărturisit Dan Petrescu, într-un interviu acordat pentru site-ul sport.ro.

Pentru Dan Petrescu, greu a fost că nu s-a putut afla alături de elevii săi, dar și că nu s-a putut vedea cu familia decât de la distanță.

„Cei din familie au venit la balcon tot timpul, mi-au făcut cu mâna. Am stat singur și acum o să ne vedem”, a mai spus Dan Petrescu.

Până la urmă, totul s-a încheiat cu bine. CFR Cluj a cucerit al treilea titlu consecutiv, al șaselea din istorie. Iar asta i se datorează lui Dan Petrescu.

Urmăriți Impact.ro și pe