Ce s-a întâmplat cu Simona Hapciuc de la Survivor în prima zi după revenirea în România. Gestul făcut de fosta concurentă

Cristian Cojocaru 01.03.2021, 20:36
Ce s-a întâmplat cu Simona Hapciuc de la Survivor în prima zi după revenirea în România. Gestul făcut de fosta concurentă

Simona Hapciuc este ultimul nume care a ieșit din competiția Survivor România care se desfășoară în Republica Dominicană. Deși a dus o luptă aprigă pe parcursul concursului, aceasta consideră că a fost eliminată mult prea devreme.

Simona Hapciuc a fost eliminată de la Survivor România

Încă de la începutul competiției, Simona Hapciuc a dat dovadă de foarte mult tact și performanță. A luptat crâncen pentru a aduce cât mai multe puncte echipei ”Faimoșilor”, însă acest lucru nu a contat foarte mult. Astfel, Simona s-a trezit că este necesar să părăsească Republica Dominicană mai devreme decât credea. Acest lucru, a creat o mare dezamăgire în sufletul vedetei, dar revederea fiului său a făcut-o să uite de tot.

”Nu cred că am trăit vreodată o emoție atât de mare, poate doar când l-am născut, dar sinceră să fiu e ca și cum m-aș renaște eu. În momentul acesta realizez că să mă întorc a fost cel mai bun lucru pentru mine. Deși, inițial, eram foarte supărată pe colegii mei și pentru nominalizare, în momentul acesta pot doar să le mulțumesc pentru că m-au trimis lângă Dimitrie.

Eu am fost foarte nemulțumită deoarece nu mă consideram cea mai slabă din punct de vedere sportiv. Apoi am înțeles că Survivor e un joc de strategie, nu un joc sportiv. Atunci următoarea lor nominalizare, adică Elena, ei chiar au făcut o strategie. Chiar nu simțeau nevoia să țină verigi mai puternice pe acolo”, a declarat, după sosirea în țară, Simona Hapciuc.

Simona Hapciuc a povestit despre cel mai greu moment din cadrul Survivor România
Simona Hapciuc a povestit despre cel mai greu moment din cadrul Survivor România

A rezistat eroic în fața momentelor grele

Survivor este o competiție dură, care necesită multă anduranță dar și un psihic de fier. Ca și ceilalți concurenți, Simona Hapciuc a avut de-a face cu astfel de momente grele. Indiferent că vorbim despre dezamăgiri sau accidentări, ambele situații au adus concurenții în stadiul de a fi eliminați definitiv din competiție.

Pe parcursul concursului, acrița a suferit o accidentare gravă care ar fi putut-o trimite imediat acasă. La întoarcerea în țară, Simona Hapciuc a povestit despre acest moment și cum deja se vedea plecată din competiție.

”Cel mai greu moment pentru mine la Survivor a fost când mi-a sărit genunchiul, mă vedeam plecată acasă și nu voiam să plec acasă. Nimeni nu înțelegea cât de greu e să stai pe banca de rezervă și să aștepți acel rezultat de la RMN și să-ți faci exercițiile că poate mâine intri. Dar de fiecare dată mai așteptam. Să stai rezervă la Survivor e mult mai greu decât să intri pe traseu.”, a mai pvoestit Simona Hapciuc.

Urmăriți Impact.ro și pe