Ce s-a întâmplat cu noua asistentă de la Acces Direct. I-au spus-o fără menajamente

Iancu Andreea 11.07.2020, 08:30

Cosmina Adam este cea mai proaspătă asistentă TV a emisiunii Acces direct de la Antena 1. Tânăra este o solistă de muzică populară ce și-a dorit să descopere și lumea televiziunii. Astfel, după demisia lui Emily Burghelea, postul de asistentă a rămas liber. Fosta concurentă a emisiunii Bravo, ai stil! a demisionat după o serie de acuze grave către colegii săi.

Emily a dat cărțile pe față

A fost asistenta Mirelei Vaida la Acces direct însă a decis să spună lucrurilor pe nume și să demisioneze. Emily Burghelea a mărturisit în direct că nu mai poate suporta să ascundă adevărul. Tânăra a dezvăluit că Veronica, cazul social difuzat de mai bine de o lună în emisiune, este agresată de Viorel.

Mirela, tu ştii că Viorel o agresează pe Veronica şi noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta. Chiar nu pot să trec. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot, a spus ea.

După demisie, Emily a postat o imagine pe Instagram și mai multe clipuri pe canalul său de Youtube prin care explica decizia.

Ultima poză făcută în acest studio! DEMISIONEZ! Nu am cum să accept ce se întâmplă! Nu mi se pare normal! E sub demnitatea umană că o femeie să ne spună că este agresată şi noi să fim obligaţi să ne facem că plouă doar de dragul artei. Eu nu pot să fac asta. Am zis în direct asta şi îmi asum! Chiar dacă voi fi dată în judecată. Îmi pare rău dar nu pot să tac. A fost o experienţă frumoasă până la un punct când lucrurile au început să degenereze. Atât am avut de zis… La revedere!, declara ea într-o postare pe Instagram.

Emily Burghelea, fosta asistentă de la Acces direct, a demisionat
Emily Burghelea, fosta asistentă de la Acces direct, a demisionat

Cosmina Adam, reacții uluitoare din partea fanilor

Noua apariție pentru postul de asistentă TV, Cosmina Adam, este extrem de încântată de alegerea sa. Tânăra a mărturisit că și-a împlinit un vis.

Dragii mei, începând de astăzi pot spune ca traiectoria vieții s-a schimbat, cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate, sunt asistenta emisiunii Acces Direct  și reporter special, a scris ea în mediul online.

Totuși, în ciuda faptului că ea este extrem de încântată de noul post, fanii emisiunii au pus-o la zid. Mulți consideră că locul solistei de folclor nu este la Acces direct.

Ai făcut cea mai mare greșeală a carierei tale, i-a reproşat un urmăritor.

Cosmina, poate convingi pe cine trebuie să ne scape de Vulpița și Viorel. Eu am foarte mult timp de când nu mai urmăresc emisiunea, explica un telespectator.

Nu poate Cosmina să spună șefilor să îi de afară pe Vulpița și Viorel. Ei fac mulți bani acolo, emisiunea are o audiență foarte mare, dacă nu făceau audiență nu-i mai chemau, a scris altcineva.

Altă emisiune și alt post de televiziune nu ai găsit? Succes pe calea cântecului, a fost mesajul unui fan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...