Ce s-a întâmplat cu Gheorghe Dincă chiar astăzi. Mama Alexandrei Măceșanu, furie și neputință

Mihai Roșoiu 21.10.2020, 16:28
Ce s-a întâmplat cu Gheorghe Dincă chiar astăzi. Mama Alexandrei Măceșanu, furie și neputință

Informații de ultimă oră despre ce s-a întâmplat cu Gheorghe Dincă astăzi. Mama Alexandrei Măceșanu este un car de nervi după ultima înfățișare la tribunal. Femeia are multe reproșuri la adresa autorităților, pe care le acuză în mod vădit.

Mama Alexandrei Măceșanu, furioasă după întâlnirea cu Gheorghe Dincă

Un monument de furie și neputință. Așa arăta Tudorița Măceșanu, mama Alexandrei, una dintre presupusele victime ale lui Gheorghe Dincă. Femeia a făcut declarații halucinante la ieșirea din sala Tribunalului Olt. Aici s-a consumat primul termen al procesului intentat lui Dincă. Acesta este acuzat de sechestrarea, violarea și uciderea minorelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

După terminarea ședinței, mama Alexandrei Măceșanu s-a plâns de faptul că orice contestație la dosar înseamnă și o nouă „amendă” pentru familia ei. Femeia a reclamat faptul că la fiecare contestație, atât ea, cât și soțul său trebuie să scoată din buzunar câte 80 de lei.

Ce s-a întâmplat cu Gheorghe Dincă chiar astăzi
Ce s-a întâmplat cu Gheorghe Dincă chiar astăzi

Într-o declarație oferită jurnaliștilor de la Andevărul, Tudorița Măceșanu a arătat cu degetul spre justiție:

„ Mulţumesc statului român şi justiţiei din România că ne-au găsit copilul, ne-au căutat copilul şi ne şi amendează. Ruşine ţării noastre! La fiecare contestaţie pe care o depunem, primim amendă, 80 de lei. 80 eu, 80 soţul. Dacă se poate aşa ceva în ţara noastră!? Mulţumesc statului român că-şi bate joc de noi, victimele, şi-ncurajează traficanţii!”.

Gheorghe Dincă, sfidător în sala de judecată

Martorii, care au participat la ședința de la tribunal, susțin că atitudinea presupusului criminal a fost una neobișnuită. Dacă în alte confruntări, Gheorghe Dincă a avut o atitudine defensivă, lucurile s-au schimbat radical la termenul de azi.

Se pare că Dincă a fost foarte sfidător la adresa judecătorilor, dar și atunci când a fost confruntat cu familia Măceșanu. Pentru Tudorița Măceșanu revederea cu Gheorghe Dincă a fost foarte dificilă, lucru recunoscut de femeie. Cum procesul este unul foarte lung, astfel de momente vor fi mult mai dese.

Ce s-a întâmplat cu Gheorghe Dincă chiar astăzi este incredibil dacă ne gândim la acuzațiile care i se aduc.

Alexandra Mihaela Măceșanu (n. 15 septembrie 2003) și Mihaela Luiza Melencu (n. 2 decembrie 2000) sunt două tinere din zona orașului Caracal, dispărute pe parcursul anului 2019, Luiza dispărând în data de ,iar Alexandra pe .

Ce s-a întâmplat cu Gheorghe Dincă chiar astăzi
Ce s-a întâmplat cu Gheorghe Dincă chiar astăzi

Suspectul pentru comiterea ambelor crime este Gheorghe Dincă din Caracal. A ajuns în atenția publicului la sfârșitul lunii iulie 2019, după ce Alexandra Măceșanu a sunat de trei ori la serviciul de urgență 112, spunând că a fost răpită și violată de Dincă după ce a fost luată la ocazie de acesta.

În cursul anchetei a ieșit la iveală că este suspectat de comiterea unei alte răpiri, iar autoritățile române cercetează alte posibile crime. Ducea o viață în aparență retrasă, trăind separat de propria familie și practicând mecanica auto, taximetria neautorizată, precum și diverse munci necalificate ziliere.

Urmăriți Impact.ro și pe