Ce s-a întâmplat cu fiul solistului Nelu Bălășoiu, mort după ce a fost infectat. Decizia radicală luată de Ionuț

Rădulescu Valentin 14.06.2020, 21:20

Celebrul artist a fost unul dintre victimele virusului ucigaș. Din păcate nu a reușit să supraviețuiască și și-a lăsat în urmă cei doi copii ai săi. Fiul lui este și acum marcat de pierderea părintelui și a luat o decizie radicală pentru viitorul lui.

Ce decizie a luat fiul lui Nelu Bălășoiu, artistul care a decedat după ce a luat noul virus?

Nelu Bălășoiu se afla la vârsta de 71 ani atunci când a fost diagnosticat cu noul virus. Acesta era internat în spitalul din Suceava, iar la scurt timp artistul a suferit un atac vascular cerebral, după care a intrat în comă. Vestea tragică l-a afecta foarte mult și pe fiul său, Ionuț Bălășoiu, care acum a hotărât să facă o decizie radicală în viața lui. Pe numele lui de scenă, Jon Brian, artistul a mărturisit că a obținut dragostea față de muzică de la tatăl său, iar acum va merge pe cariera sa muzicală până la capăt.

„Într-adevar, pentru mine această perioada a fost extrem de grea. Împreună cu tata, am lansat trei piese, ce se bucură de mult succes pe YouTube. Pentru mine a fost o onoare să colaborez cu tatăl meu, ce a fost, este și va rămâne o legendă a folclorului românesc. Am mai multe piese în lucru, în momentul de față, și le voi lansa dupa ce voi finaliza atât producțiile audio, cât și pe cele video. Le veti auzi în curând”, a spus Ionuț Bălășoiu într-un interviu pentru bravonet.ro.

Ce s-a întâmplat cu fiul solistului Nelu Bălășoiu, mort după ce a fost infectat. Decizia radicală luată de Ionuț
Ce s-a întâmplat cu fiul solistului Nelu Bălășoiu, mort după ce a fost infectat. Decizia radicală luată de Ionuț

Ionuț Bălășoiu, în doliu la izolare

Perioada de pandemie la prins pe artist într-un moment greu din viața sa. Acesta și-a petrecut perioada de izolare acasă și a făcut tot posibilul să treacă peste momentele grele. Ionuț Bălășoiu a mărturisit că a încercat să se odihnească pe cât de mult a putut, chiar dacă își amintește cu durere de tatăl său care i-a fost mereu alături.

„Am încercat să mă odihnesc cât mai mult posibil, să îmi încarc bateriile. Nu sunt genul care sa fie pasionat de jocuri pe computer. Odată cu relaxarea de la 15 mai, mi-am cumpărat o bicicletă și încerc să fac cât mai multa mișcare”, a mărturisit Ionuț Bălășoiu, potrivit sursei citate de mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe