Ce s-a întâmplat cu fiica lui Ion Dichiseanu de ziua ei. Are legătură cu regretatul actor, ce trist

Badea Violeta 22.10.2021, 20:54
Ce s-a întâmplat cu fiica lui Ion Dichiseanu de ziua ei. Are legătură cu regretatul actor, ce trist

Fiica lui Ion Dichiseanu își sărbătorește astăzi, 22 octombrie, ziua de naștere. Cu toate acestea, Ioana nu se poate bucura pe deplin de aceast moment special din viața sa, fiindcă părintele ei nu-i mai este alături. Iată ce mărturisiri emoționante a făcut.

Ioana Dichiseanu, mărturisiri emoționante cu ocazia zile de naștere

Fiica lui Ion Dichiseanu împlinește astăzi vârsta de 34 de ani. Deși ar fi trebuit să fie un moment de sărbătoare, Ioana spune că nu se poate bucura pe deplin de acest eveniment. Tânăra își amintește cu nostalgie de aniversările pe care le avea atunci când tatăl ei era în viață.

„Ziua mea de naștere e frumoasă datorită soțului meu, a mamei mele, a fiicei mele. În sufletul meu, însă, simt un gol, acolo undeva. Îi simt lipsa tatălui meu.

Noi ne petreceam zilele împreună. Fie că era vorba de zilele de naștere sau de Sfântul Ion, ne adunam cei apropiați și serbam împreună”, a declarat Ioana Dichiseanu, citată de fanatik.ro.

Ioana Dichiseanu, marturisiri emotionante cu ocazia zile de nastere
Ioana Dichiseanu, marturisiri emotionante cu ocazia zile de nastere

„Nemaifiind tata, nu am o stare de petrecere”

Ioana Dichiseanu a avut o relație foarte bună cu tatăl ei, iar gândul că acesta nu îi va mai fi niciodată alături o împiedică să-și petreacă așa cum se cuvine ziua de naștere.

Mai mult, actorul era născut pe data de 20 octombrie, iar ea la doar două zile distanță. Astfel, cei doi obișnuiau să petreacă împreună la un restaurant.

Acum, Ioana susține că nu are o stare de petrecere. Totuși, ea își dorește să fie sănătoasă și să aibă aproape persoanele dragi.

„În general, nu prea petreceam de ziua mea. Erau petreceri… Să zic mai degrabă adunări împreună cu familia. Nemaifiind tata, nu am o stare de petrecere. Îi mulțumesc, totuși, lui Dumnezeu că am aproape persoanele dragi”, a mai spus fiica regretatului actor pentru aceeași sursă.

Ce mesaj a publicat Ioana de ziua tatălui ei

În urmă cu două zile, atunci când Ion Dichiseanu ar fi trebuit să împlinească vârsta de 88 de ani, fiica lui a publicat un mesaj extrem de emoționant în mediul online.

„În această seară ar fi trebuit să fim într-o mare petrecere, așa cum îi plăcea tăticului meu. Din păcate, am rămas cu amintirile în suflete. Iar noi, familia și cei care îl iubesc, vom duce mai departe tot ceea ce înseamnă Ion Dichiseanu.

El este viu pentru totdeauna prin noi, prin toata cariera sa, prin farmecul sau și omenia de care dădea dovadă. Le mulțumesc tuturor celor care și-au amintit de această zi si da, eu îi spun La mulți ani!”, a transmis Ioana Dichiseanu pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...