Ce s-a întâmplat cu fetița din Olt care a căzut din leagăn, în curtea casei: „Are un hematom foarte mare şi posibil fractură de coloană cervicală”

Elena Avramescu, Narcisa Tomulescu 21.06.2021, 15:36
Ce s-a întâmplat cu fetița din Olt care a căzut din leagăn, în curtea casei: „Are un hematom foarte mare şi posibil fractură de coloană cervicală”

O fetiță din Olt a căzut din leagăn în curtea casei. Din nefericire, un accident grav s-a petrecut sâmbătă, 19 iunie 2021, într-un sat ce aparține orăşelului Potcoava din judeţul Olt, după ce un copil de aproximativ 5 ani a căzut din leagăn şi s-a lovit la cap.

O fetiță din Olt a căzut din leagăn, în curtea casei

Se pare că fetița care avea aproape 5 ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel că medicul de pe ambulanţă a fost nevoit să declare decesul acesteia. Micuța ar fi fost lovită de un leagăn, frontal, după cum au aflat membrii echipajului de pe ambulanţă.

A fost trimis un echipaj, între timp mai venea un alt echipaj, care avea un pacient. Au început manevrele, s-a făcut 62 minute resuscitare. N-a răspuns la absolut nimic. Am declarat decesul. A lovit-o un leagăn, frontal, are un hematom foarte mare şi posibil fractură de coloană cervicală, a spus purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, medicul Dragoş Toader.

O fetita din Olt a cazut din leagan, in curtea casei
O fetita din Olt a cazut din leagan

La data de 19 iunie a.c., orele 11.40, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat printr-un apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că, o minoră de 5 ani, din oraşul Potcoava, în timp ce se afla în curtea locuinţei, ar fi căzut din leagăn, fiind în stare de inconştienţa. Minora a fost preluată de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Olt, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde a decedat, a declarat și purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

În plus, poliţistii oraşului Potcoava efectuează în aceste momente cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, astfel că se desfășoară activităţi pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Mai multe surse apropiate anchetei au infirmat faptul că accidentul s-ar fi produs într-un loc de joacă public.

Urmăriți Impact.ro și pe