Ce s-a întâmplat cu femeia care a încercat să o rănească pe Mirela Vaida. Se împlineşte un an de la groaznicul atac

Badea Violeta 25.07.2022, 13:55
Ce s-a întâmplat cu femeia care a încercat să o rănească pe Mirela Vaida. Se împlineşte un an de la groaznicul atac

Noi detalii despre femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida. După aproape un an de când a trăit sperietura vieții, în direct, chiar în timpul emisiunii pe care o prezenta, îndrăgita prezentatoare de la Acces Direct poate răsufla ușurată. Antoanela Grigoraș, femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida cu un bolovan, și-a aflat sentința. Iată ce au decis autoritățile!

Noutăți despre femeia care atacat-o cu un bolovan pe Mirela Vaida

De aproape un an, Mirela Vaida trăiește un adevărat coșmar, fiind terorizată de o femeie despre care se spune că ar avea probleme psihice. Prima oară, aceasta a intrat în platoul emisiunii Acces Direct și a atacat-o cu un bolovan pe îndrăgita prezentatoare, în direct, chiar în timpul emisiunii pe care o modera.

Ulterior, vedeta s-a adresat autorităților, dar Mirela Vaida s-a plâns în repetate rânduri că Poliția Română nu ia măsuri. Mai mult decât atât, de curând, atacatoarea din platou nu s-a lăsat și s-a întors la sediul show-ului de la Antena Stars. De data aceasta, femeia i-a distrus mașina vedetei folosind tot bolovani.

După ce a acuzat în repetate rânduri că poliția nu face nimic pentru a o oprit pe Antoanela Grigora, iată că acum Mirela Vaida primește o veste bună. Instanța a decis să o condamne pe agresoare.

Ce se intampla cu agresoarea Mirelei Vaida
Ce se intampla cu agresoarea Mirelei Vaida

Ce condamnare a primit femeia care atacat-o cu un bolovan pe Mirela Vaida

Antoanela Grigoraș, femeia care reprezintă un real pericol pentru Mirela Vaida, a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare. Nu de puține ori, Mirela Vaida a cerut să fie lăsată în pace, dar în zadar. Mai mult, prezentatoarea TV a implorat autoritățile să ia măsuri în privința femeii care o hărțuiește.

„Dragă stat român, la cine să mai fac apel ca o femei bolnavă să fie închisă?! Închideți-o (… ) pe nebuna asta, că dacă ies eu să-mi fac dreptate, pe mine mă închideți. (…)

Dacă mor, o să faceți ceva? (…) Mi se face greață! Îmi este scârbă!. (…) Cui să mă adresez să pot să merg în liniște pe stradă?! (…) E clar că amândouă libere nu putem să fim.

Că un ajunge cu un bolovan în cap și de cele mai multe ori sunt eu aia. (…) Vreau doar să merg liniștită pe stradă cu copiii mei, fără să-mi iau un bolovan în cap”, spunea Mirela Vaida.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...