Ce s-a întâmplat cu Carmen Chindriș după ce a ajuns celebră. „Șansele sunt foarte mici acum”

Ioana Bucur 06.04.2022, 16:42

Numele poate nu este cunoscut, deocamdată, de foarte mulți, însă vocea ei a ajuns la milioane de perechi de urechi. O piesă compusă în perioada pandemiei – „Ziua-n care tu m-ai sărutat” –  a devenit unul dintre cântecele preferate ale românilor. Reporterii redacției Ego – Impact.ro au aflat, în exclusivitate, ce s-a întâmplat cu Carmen Chindriș după ce a ajuns celebră. Artista se pregătește pentru o nouă provocare, alături de Romică Țociu, la Antena 1.

Ce spune Carmen Chindriș despre succes și celebritate

După ani întregi de muncă, Carmen Chindriș a cunoscut celebritatea alături de Taraful Rutenilor. Piesa lansată împreună, „Ziua-n care tu m-ai sărutat”, are, până acum, peste 35 de milioane de vizualizări pe YouTube. Carmen se pregătește pentru participarea la „Te cunosc de undeva”, show-ul de la Antena 1, unde va face echipă pe scenă cu Romică Țociu.

Într-un interviu acordat în exclusivitate reporterilor redacției Ego – Impact.ro, artista a mărturisit că simte că s-a născut pentru muzică.

„Cânt de când mă știu, probabil m-am născut pentru muzică. Cu cât descopăr câte un secret despre muzică, cu atât mai mult mă face să vreau să învăț mai mult. Este un domeniu infinit.

Eu și Livius am compus mai multe piese, mai ales în timpul pandemiei, profitând de timpul liber. Nu am mizat în mod special pe una dintre piese, pentru că, la noi, totul este spontan și, așa cum simțim, lansăm câte una pentru public”, a pus ea, potrivit ego.ro.

Celebritatea oferită de succesul piesei „Ziua-n care tu m-ai sărutat” i-a schimbat programul, numărul evenimentelor la care erau invitați să cânte crescând, însă Carmen spune că „gândirea și comportamentul de moroșeni au rămas intacte”.

„Gândirea și comportamentul nostru de moroșeni au rămas intacte. Nu ne schimbă succesul, asta ni se pare cea mai mare greșeală sau chiar prostie pe care poate să o facă un om! Ar însemna să fii fals cu tine însuți în primul rând”, a dezvăluit Carmen Chindriș.

Ce s-a întâmplat cu Carmen Chindriș după ce a ajuns celebră. „Șansele sunt foarte mici acum”

„O să fie un an plin”

Încă din 2021, în plină pandemie, agenda artiștilor era plină de evenimente, situație ce nu s-a schimbat nici în 2022, ceea ce înseamnă că viitoarele mirese au șanse destul de mici să reușească să îi cheme să le cânte la nuntă.

„Într-adevăr, agenda este cam încărcată și pentru anul acesta. S-au adunat și evenimente, care s-au amânat din cauza pandemiei, plus că mereu sunt cereri, deci o să fie un an plin.”

Carmen se pregătește acum pentru o nouă provocare, ce sigur îi va aduce și mai mulți fani: participarea la „Te cunosc de undeva”, unde va face echipă cu nimeni altul decât Romică Țociu.

„Am analizat foarte bine propunerea de a participa la show-ul „Te cunosc de undeva”, pentru că nu am mai participat niciodată la un show pe termen lung, dar principalul motiv pentru care am acceptat, a fost faptul că este vorba de o cauză nobilă, iar premiul echipei câștigătoare va ajunge la cineva care chiar are nevoie de asta.

Iar, în ceea ce mă privește, cred că este o oportunitate de a arăta publicului o Carmen Chindriș complexă, cea în care muzica și actoria se îmbină de minune. Romică este un personaj și un profesionist. Cu siguranță, am ce să învăț de la el, dar și de la toți ceilalți concurenți”, a mai spus artista.

Urmăriți Impact.ro și pe