Ce s-a întâmplat cu Andreea Marin şi Ştefan Bănică în ziua în care au adus-o pe Violeta acasă de la maternitate. E cumplit

Iancu Andreea, Alexandru Ioanid 28.08.2021, 08:48
Ce s-a întâmplat cu Andreea Marin şi Ştefan Bănică în ziua în care au adus-o pe Violeta acasă de la maternitate. E cumplit

Relația dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. s-a încheiat în urmă cu mulți ani. Ambii și-au refăcut viața în urma mariajului eșuat, în timp ce fiica lor, Violeta, a crescut și este acum o tânără adolescentă admirabilă. Totuși, abia de curând s-a aflat ce s-a întâmplat cu Andreea Marin și soțul său de atunci, artistul Ștefan Bănică Jr., în ziua în care au adus-o acasă de la maternitate pe Violeta. Cea care a făcut mărturisirile cumplite este fosta Zână a Surprizelor. Bruneta a povestit cu emoție cum a decurs întregul eveniment din viața familiei sale de atunci.

Andreea Marin a povestit ce s-a întâmplat cu ea și Ștefan Bănică în ziua în care au adus-o pe Violeta acasă de la maternitate. Este ireal

Statutul de persoană publică are avantajele și dezavantajele sale. În timp ce mulți consideră că celebritățile au parte de o viață numai cu lapte și miere, în realitate acestea se confruntă cu situații neașteptate și adesea dificile sau care le pot pune inclusiv viața în pericol. Despre un astfel de eveniment a povestit recent Andreea Marin. Pe vremea când ea și Ștefan Bănică Jr. formau un cuplu, a avut loc o situație cumplită. Andreea Marin a povestit ce s-a întâmplat cu ea și Ștefan Bănică în ziua în care au adus-o pe Violeta de la maternitate.

Pentru că pe atunci paparazzi erau adesea pe urmele vedetelor din România, acestea aproape că nu aveau liniște pentru a-și trăi viața în mod obișnuit. La fel s-a întâmplat și cu celebrul cuplu pe atunci, care a fost urmărit de fotoreporteri de la spital și până acasă. În încercarea de a scăpa de paparazzi și pentru că au fost nu doar urmăriți, ci și șicanați în trafic, Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au fost pe punctul de a face chiar accident, în timp ce se aflau cu micuța Violeta în mașină. Prezentatoarea TVR 2 a povestit totul în cadrul emisiunii „40 de întrebări” cu Denise Rifai, de la Kanal D.

Am născut-o pe Violeta și la ieșirea din spital eram urmăriți de paparazzi și era, pur și simplu, să facem accident în acea zi fiind șicanați, nu doar urmăriți, în ziua în care ieșeam cu copilul din maternitate. Sunt niște lucruri foarte neplăcute ce au avut loc în viața mea de-a lungul timpului, a povestit Andreea Marin în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Ce s-a întâmplat cu Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. în ziua în care au adus-o pe Violeta acasă de al maternitate
Andreea Marin a povestit detalii despre viața sa

Care este motivul real al divorțului dintre Andreea Marin și artistul Ștefan Bănică Jr.

În anul 2013, Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. își luau adio, alegând să se separe și să divorțeze, în ciuda faptului că au împreună un copil, pe Violeta. Despărțirea celor doi a creat multă vâlvă la acel moment în presă, fiind enumerat o serie de motive cu privire la această decizie a cuplului. Totuși, după aproximativ opt ani, fosta Zână a Surprizelor a decis să facă lumină și să dezvăluie care a fost motivul real al divorțului de tatăl fiicei sale.

Întrebată în cadrul emisiunii „40 de întrebări” de la Kanal D, dacă este dificil să iubești pe cineva atunci când te afli în lumina reflectoarelor, Andreea a menționat și care a fost aspectul care a stat la baza deciziei de a divorța de Bănică Jr. Se pare că între ea și juratul X Factor nu a existat, de fapt, o potrivire. În plus, Andreea Marin este recunoscătoare pentru venirea pe lume a fiicei sale, însă preferă să privească cu speranță către viitor.

Nu aș spune asta. Dacă există potrivire între cei doi, dacă există dorință de a fi bine, dacă există sprijin reciproc. Lucrurile acestea care ar trebui să existe în orice cuplu fie că el e de oameni care n-au nicio legătură cu lumina reflectoarelor, fie că e un cuplu unde cei doi au meserii de scenă. Nu cred că asta e problema. Nepotrivirea aș spune. Trecutul e trecut, trăiesc cu gândul la viitor. Din a doua căsnicie o am pe fiica mea și asta este tot ceea ce contează cu adevărat, a mai menționat vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...