EXCLUSIV

Ce s-a întâmplat cu Andra și David, celebrul cuplu de la Antena 1 care își anunțase divorțul: ”Sperăm să ne fie bine de acum încolo”

Oana Pascaru, Alexandra Andrei 25.05.2021, 18:18
Ce s-a întâmplat cu Andra și David, celebrul cuplu de la Antena 1 care își anunțase divorțul: ”Sperăm să ne fie bine de acum încolo”

Andra și David Stancu, pe care îi știți din emisiunea matrimonială “Mireasa”, de la Antena 1, unde, de altfel, s-au și căsătorit, au trecut, recent, prin mari probleme conjugale. Iată însă că, după câteva zile de dormit în camere separate, cei doi soți au renunțat la ideea divorțului, fiind dispuși să-și mai acorde o șansă. Cel puțin, așa susține Andra, pentru impact.ro.

”Am reușit să trecem, peste ceartă, amândoi. Sperăm să ne fie bine de acum încolo”

Andra și David au făcut pace, deși, zilele trecute, bruneta îl amenința cu divorțul, într-o postare făcută pe conturile sociale:

Bună seara, tuturor! Îmi pare rău că am ajuns să spun asta, dar asta e. Am încercat cât s-a putut, dar nu pot trage doar eu de o căsnicie, căsnicia este construită din doi, și dacă ambii nu trag pentru același scop, căsnicia se pierde. Asta s-a întâmplat și în cazul nostru, cuplul DA, așa cum mulți ne știți, de la emisiunea Mireasa. După doar două luni și jumătate, aproape trei de la ieșirea din casa Mireasa, astăzi a luat sfârșit. Mulțumesc pentru toată susținerea și pentru toate mesajele frumoase pe care le primesc din partea voastră chiar și după ieșirea din casa Mireasa.

Însă, iată că, între timp, cei doi soți s-au mai calmat, revenind la sentimente mai bune. Andra a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro:

Am reușit să trecem, peste ceartă, amândoi. Sperăm să ne fie bine de acum încolo. Împăcarea noastră a venit de la sine. Amândoi am făcut pasul spre împăcare pentru că amândoi ne-am dorit acest lucru, nu a venit doar din partea mea sau a lui. Visăm să devenim părinți, dar nu acum, ci peste vreo trei-patru ani. Asta pentru că acum avem salarii prea mici, nu ne permitem acest lux de a ne gândi și la copii. Pentru a avea un copil trebuie să îți permiți să îl crești.

Ce s-a întâmplat cu Andra și David, celebrul cuplu de la Antena 1
Simona Gherghe, gazda emisiunii Mireasa, de la Antena 1

Câteva zile, cei doi soți au locuit în aceeași casă, dar în camere diferite

Andra ne declara, zilele trecute:

Nu divorțăm încă, doar ne-am despărțit, nu știu dacă de tot sau nu, ori temporar. Timpul o să decidă ce o să fie cu noi doi. Acum chiar dacă ne-am separat, locuim sub același acoperiș, dar nu vorbim.

Andra venise la emisiunea ”Mireasa” pentru a-și găsi alesul inimii.

Alesul vreau să fie un bărbat matur, hotărât și să știe să mă iubească și să mă aprecieze la adevărata mea valoare, spunea ea, înainte de începerea show-ului matrimonial.

Și David avea același vis:

Vin direct din Franța, unde am muncit în ultimii cinci ani. Am lăsat tot și am venit. Cel mai greu mi-a fost să o conving pe mama să vină. De 13 ani suntem separați. Am știut că tata este mort și ne-a fost greu. Am fost foarte dezamăgit că a plecat. L-am iertat și mi-am văzut mai departe de viață. Aș fi avut nevoie de un tată, menționa el, la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe