Ce s-a descoperit, de fapt, în casa lui Emi Pian. Avocata clanului Duduianu rupe tăcerea

Iancu Andreea 12.08.2020, 15:51
Ce s-a descoperit, de fapt, în casa lui Emi Pian. Avocata clanului Duduianu rupe tăcerea

O nouă zi, o nouă descoperire în dosarul uciderii liderului Emi Pian. Avocata clanului Duduianu a oferit detalii despre ce au găsit anchetatorii în casa fostului interlop. Perchezițiile au arătat un fapt neașteptat.

Ce s-a întâmplat în casa lui Emi Pian

Uciderea lui Emi Pian a stârnit un val de reacții. Astfel, s-a organizat o anchetă, în urma căreia au avut loc mai multe percheziții la locuințele suspecților, dar și a victimei. Astfel, procurorii au verificat ce se afla la domiciliul liderului din clanul Duduianu.

Potrivit avocatei, în această dimineață, organele de poliție au descins la locuința lui Pian. Se pare că, în urma perchezițiilor, nu au fost găsite bunuri sau substanțe interzise. Totuși, au fost ridicate documentele ale imobilelor, dar și bunuri mobile ale familiei.

„Nu au fost găsite haine din seara aceea.  A fost găsit doar un cuțit pe care îl are orice om în gospodărie. (…) Emi nu era o persoană agresivă. Nu a deranjat niciodată pe nimeni, nu umbla cu cuțite”, a afirmat Violeta Podolianu, avocat al lui Ciprian Pian, fratele lui Emi Pian, conform realitatea.net.

Totodată, fratele victimei, Ciprian Pian, a fost condus la Serviciul Omoruri pentru audieri, în calitate de suspect.

„Se continuă urmărirea penală în această cauză. Ciprian (Pian) a fost condus la Serviciul Omoruri (din cadrul Poliției Capitalei -n.r.) pentru a fi audiat, în calitate de suspect. Vom vedea cum vor decurge audierile”, a mai spus Violeta Podolianu.

Emi Pian, un lider interlop ce nu obișnuia să umble cu amenințări
Emi Pian, un lider interlop ce nu obișnuia să umble cu amenințări

Cum era, de fapt, Emi Pian, potrivit avocatei

Avocata Violeta Podolianu, cea care îl reprezintă pe fratele fostului lider al clanului Duduianu, a vorbit despre Emi Pian. Aceasta consideră că este nedrept ceea ce se întâmplă, având în vedere verificările făcute de autorități tocmai în casele victimei.

„Daca as putea sa fac o supozitie – sunt clientii mei si ii cunosc de peste 20 de ani – as spune ca este putin inegal tratamentul (la care sunt supusi membrii clanului -n.r.) avand in vedere ca Emi a fost omorat. Emi nu era o persoana agresiva, nu umbla cu cutite, nu a deranjat niciodata pe nimeni – ma refer ca si comportament in societate. Aceasta este dispozitia procurorilor, ne supunem”, a afirmat Violeta Podolianu.

De asemenea, avocata mărturisește că Emi Pian era un om bun, față de alți lideri din clanurile interlope.

„Dincolo de profesia de avocat, cunosc aceasta familie. Daca pot sa spun ceva, desi este tardiv pentru ca Emi este mort, era singurl om din asa-zisele clanuri care niciodata nu a purtat cutit, niciodata nu a avut o activitate in care sa ameninte pe cineva”, a explicat aceasta, conform realitatea.net.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...