Ce s-a ales de Liviu și Bianca de la Insula Iubirii. Cum arată acum și cu ce se ocupă

Rădulescu Valentin 15.08.2020, 16:05

Liviu Și Bianca Gherman s-au schimbat total, față de cum s-au afișat în urmă cu ceva timp la ”Insula Iubirii”. Cei doi au dat dovadă de loialitate și iubire, iar în continuare duc o viață minunată. De curând, Liviu Gherman a făcut și un anunț surpriză.

Liviu Gherman candidează la primăria Sânandrei

Îi mai țineți minte pe Liviu Gherman și Bianca Gherman? Cei doi au fost concurenți la ”Insula Iubirii”, ediția din 2017, iar acum s-au schimbat total. Cele două personaje controversate din emisiune au ajuns să aibă acum o fetiță superbă și împreună duc o viață de familie. Mai mult, Liviu Gherman se află vârsta de 47 de ani și este decis să candideze pentru funcția de primar al comunei Sânandrei, județul Timiș.

„S-a format la şcoala gimnazială Sânandrei, după care a urmat liceul Auto la Timisoara, iar apoi stagiul militar la pompieri. La vârsta de 25 de ani şi-a deschis prima firmă destinată reparaţiilor de pantofi. Liviu Gherman are un mare potenţial prin viitoarele proiecte propuse şi prin experienţa antreprenorială dobândită în ultimii 25 de ani”, așa este prezentat Liviu Gherman pe Facebook.

Ce s-a ales de Liviu și Bianca de la Insula Iubirii. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Ce s-a ales de Liviu și Bianca de la Insula Iubirii. Cum arată acum și cu ce se ocupă

Bianca îl acuza pe Liviu că o abuzează

În timpul emisiunii ”Insula Iubirii”, acolo unde cuplurile își dovedesc loialitatea și respectul unul față de celălalt, Bianca Gherman îl acuza pe Liviu că o abuzează. Aceasta i-a arătat reporterului mai multe poze de pe telefon în care era învinețită. Întrebate dacă bărbatul ei ”dă în tine?”, Bianca a început să plângă și să își arate durerea prin care trece. De astfel, Bianca susținea că vânătăile sunt provocate cu pumnii. Totodată, Liviu Gherman este mult mai mare ca Bianca și mărturisea pe atunci că sunt împreună încă de când aceasta se afla la vârsta de 18 ani jumate, dar diferența de vârstă nu a fost o problemă pentru cei doi, dovada fiind căsnicia lor.

„M-a aruncat în baie, m-am lovit și am căzut”, spunea Bianca în timpul emisiunii, arătând mai multe poze cu vânătăile provocate de bărbatul cu care se iubește.

Urmăriți Impact.ro și pe