Ce s-a ales de Corina Bud după ce a dispărut din showbiz. „Urmează să plec în Japonia”

Anca Manolica 09.12.2022, 20:06
Ce s-a ales de Corina Bud după ce a dispărut din showbiz. „Urmează să plec în Japonia”

Corina Bud este o artistă foarte îndrăgită la noi în țară, iar cei care o apreciază și îi ascultă muzica cu drag au putut observa în ultimul timp o absență a acesteia din lumina reflectoarelor. După o lungă perioadă în care nu a mai fost văzută în spațiul public, artista a acordat un interviu în care a spus cu ce s-a ocupat în ultima vreme.

Ce s-a ales de Corina Bud după ce a dispărut din showbiz

Mult timp, Corina Bud a preferat să stea departe de lumea mondenă, dorind să se ocupe mai mult de ea. Acum, însă, a revenit în forță, cu o apariție excentrică la un eveniment monden. De altfel, a reapărut în lumina reflectoarelor în modul său caracteristic, care poate fi considerat de mulți excentric, furând toate privirile.

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, aceasta a spus că se află într-o perioadă foarte bună din viața ei. Astfel, cu această ocazie, vedeta a ales să le explice fanilor săi unde a fost plecată în perioada în care nu a mai apărut pe rețelele sociale, dar și de ce a luat o pauză de la activitatea care a consacrat-o.

Corina Bud
Corina Bud

Ce a făcut în tot acest timp

Proaspăt revenită în atenția publicului, aceasta a dezvăluit că și-a petrecut o bună parte din timp în vacanțe în destinații de vis. Corina susține că a călătorit „aproape în toată lumea” și îi sfătuiește pe cei care o urmăresc să îi urmeze exemplul și să facă escapade în afara țării cât mai des.

De asemenea, îndrăgita artistă le-a transmis urmăritorilor săi că are o surpriză pentru aceștia.

„Sunt foarte bine. Nu am dispărut, am călătorit foarte mult și asta e o mare bucurie pentru mine. Între timp, am lansat și o piesă nouă (…). Peste tot am călătorit, urmează să plec în Japonia după sărbători.

Cred că mi-a plăcut foarte tare în Seychelles, e o insulă care îmi place foarte tare. E un privilegiu pe care vi-l doresc și vouă și chiar vă sfătuiesc ca atunci când aveți un răgaz să nu vă zgârciți și să vă faceți o vacanță.

Vă superîncarcă, vă oferă o altă viziune asupra vieții și dacă aveți ocazia și posibilitatea vă recomand să călătoriți chiar și cu cortul și cu rucsacul în spate”, a dezvăluit Corina Bud.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...