Ce s-a ales de Cleopatra Stratan, interpreta melodiei Ghiță. Mica artistă s-a transformat într-o tânără atrăgătoare. Ce face și cum arată acum

Cleopatra Stratan a lansat o nouă melodie

Cleopatra Stratan a intrat în inimile românilor cu melodia Ghiță. Au trecut mulți ani de atunci, iar micuța intepretă s-a transformat într-o tânără foarte frumoasă. A abordat un look provocator și nu s-a despărțit de marea ei dragoste, muzica. Fiica lui Pavel Stratan a lansat recent o nouă piesă, care face furori pe Youtube.

Cleopatra Stratan a lansat o nouă melodie

“Ghiță, te-aștept diseară la portiță” a fost refrenul fredonat mulți ani de români. Micuța Cleopatra Stratan le câștigase inimile cu vocea ei, dar mulți se întrebau atunci ce se va întâmpla cu ea atunci când va crește. Fiica lui Pavel Stratan s-a relansat la vârsta de 15 ani cu piesa “Te las cu inima”, care are aproape 50 de milioane de vizualizări pe YouTube. Era schimbată total și uimea pe toată lumea prin felul în care arată.

Cleopatra Stratan nu s-a oprit aici. A continuat să facă ceea ce știe cel mai bine, adică să cânte. Recent, a scos o nouă piesă, “Angela”, care face furori pe YouTube. Îmbrăcată provocator, Cleopatra cântă în limbile rusă și engleză.

Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan

“Angela este un personaj îndrăzneţ, care s-a îndrăgostit de un fotbalist. Nu reuşeşte să-i atragă atenţia, aşadar îi declară dragostea prin piesă. Roman Burlaca este cel care a ilustrat povestea Angelei, construind conceptul unei păpuşi Barbie, o păpuşă perfectă care prinde viaţă. Am abordat mai multe look-uri noi şi-mi pare foarte bine că am avut prilejul de a experimenta”, a spus Cleopatra Stratan.


Fanii care o urmăresc pe YouTube i-au trimis mesaje și s-au arătat uimiți de felul în care arată acum. Printre cei care i-au scris se numără și un utilizator care are nickname-ul Familia Stratan și care a postat mesajul “Ce mare a crescut fetița lui tati! Priviți, apreciați, numai nu puneți mâna.”

“Ce mare ai crescut și din ce în ce mai frumoasă”, i-a scris un fan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI